Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuija Pehkosen rehellinen avautuminen: ”Välillä tää on sietämätöntä”

Tuija Pehkosen rehellinen avautuminen: "Välillä tää on sietämätöntä"
Instagram / @tuijapehkonen

Juontaja Tuija Pehkonen pyörittää paraikaa kotona perhearkea. Hänellä on kaksi pientä lasta, joista toinen syntyi vasta tänä vuonna.

Hän avautui Instagramissa hiljattain perhearjen hankaluuksista ja sanoo, että hänen on ollut pakko höllentää otetta.

”Oon tottunut porhaltamaan ja menemään vauhdilla eteenpäin. Hoitamaan hommat ja puristamaan asiat kasaan. Tykkään, että kaikki on kunnossa ja langat mun käsissä. Ekan lapsen jälkeen piti vähän harjotella ja höllentää otetta. Kaikki ei ollutkaan enää omissa käsissä ja joku tyyppi ja sen tarpeet meni aina mun omien juttujen edelle. Samaan aikaan uutta, hämmentävää, hankalaa ja ihan tosi ihanaa,” Tuija kirjoittaa.

Tuija tunnustaa, että nuorimmainen poika on vanhempaa haastavampi ja sanoo, että tällä kertaa kaikki langat ovat pudonneet käsistä.

”Kun saatiin meidän perheeseen toinen tulokas, vielä vähän ensimmäistä haastavampi, kaikki langat on kirjaimellisesti tippuneet käsistä. Tää on jokapäiväistä oppikoulua siitä, että kaikki paikat on vähän rempallaan, asiat puolitiessä ja homma rönsyilee. Kasoja kaikkialla, pyykit pesemättä, puhtaat alusvaatteet loppu, meilit vastaamatta. Asiat unohtuu mielestä. Siis ihan jokainen juttu, mitä ei laita ylös, häviää päästä,” hän lisää.

Tuijalla on kuitenkin positiivinen asenne.

”Ei se mitään. Me opetellaan. Välillä tää on sietämätöntä, mutta kaiken aikaa mulla on takaraivossa niin iso kiitollisuus. Elämästä. Ja noista tyypeistä, jotka sotki sen ihan uuteen uskoon,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos