Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuija Pehkosen pääsiäinen ei mennyt nappiin: ”Selviytysmisstrategia”

Tuija Pehkosen pääsiäinen ei mennyt nappiin: "Selviytysmisstrategia"
Instagram / @tuijapehkonen

Juontaja Tuija Pehkonen sai viime vuoden lopulla toisen lapsensa. Lapsiarki on ollut raskasta vielä pienen vauvan kanssa, eikä Tuijan pääsiäinenkään mennyt ihan nappiin.

Tuija julkaisi kuvasarjan, jossa nähdään Tuijan oma selfie sekä hänen lapsensa.

”Kuvien perusteella ei arvais, millanen pannukakku tämä pääsiäinen oli. Naamasta se taitaa näkyä. Sairastupa kiittää ja kuittaa. Nyt alkaa olla mun ja papparaisen huumori ja jaksaminen sen verran kortilla, että mielellään vähän terveitäkin päiviä väliin, kiitos. Ja öitä ennen kaikkea. Tästä kun selvitään, aletaan kasata voimia unikouluun, että elämään alkais pikkuhiljaa palata värit,” Tuija sanoo.

”Sellasia pieniä hyviä hetkiä siellä täällä, tietenkin, mut suurimmaks osaks tää on ollut kyllä ihan rehellistä rämpimistä viime aikoina. Ei voi oikein kaunistella. Olo on ku jyrän alle jääneellä,” hän sanoo.

Tuija lähti vanhemman lapsen kanssa mökille yhdeksi yöksi unta hakemaan.

”Onneks ollaan nyt toisen lapsen kans silleen järkevämpiä, et osataan ja uskalletaan jakaa voimia keskenämme sen minkä pystyy. Mä vein isomman poikasen ja itteni yheks yöks mökille 24/7 itkua pakoon. Nyt papparainen saa nukkua pari yötä korvatulpilla ja mennä aikasin nukkumaan. Tää on meidän selviytymisstrategia,” hän tunnustaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos