Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Mira valmistautuu fitness-kisoihin, yksi asia yllätti: ”Miksei kukaan ole puhunut tästä?”

TIS-Mira valmistautuu fitness-kisoihin, yksi asia yllätti: "Miksei kukaan ole puhunut tästä?"
Instagram / @igmiisu

Temptation Island Suomi-sarjan seitsemänneltä tuotantokaudelta tuttu Mira Ahola toimii nykyään personal trainerina ja valmistautuu paraikaa fitness-kisoihin. Hänet nähdään huhtikuussa Fitness Classic Vantaa 2023 -tapahtumassa.

Hän kirjotti 19.1. Instagramissaan mielenkiintoisen tekstin kisakunnosta ja kuukautisista.

”Tämä on asia, josta jonkun verran näkee puhetta aina kisojen ympärillä – miten naisen keho ja hormonitoiminta muuttuu fitness kisojen lähestyessä ja miten ylipäänsä tilanteet vaikuttaa toisiinsa,” Mira kirjoittaa.

Hän kertoo luopuneensa hormonaalisesta ehkäisystä ennen kisoja testimielessä. Testi ei kuitenkaan mennyt ihan nappiin.

”Aiemmilla kisakerroillani olen käyttänyt hormonaalista ehkäisyä, jonka vuoksi en havainnut mitään poikkeavaa muutosta kehossani, koska pillereiden kanssa kierto on väkisinkin säännöllinen. Nyt ihan mielenkiinnosta tällä kertaa päätin katsoa, mitä tapahtuu, kun tämä aspekti otetaan pois. Yksilöllisesti, joillakin menkat jää kokonaan pois hetkellisesti prepin edetessä.”

Seuraavaksi Mira miettii, miksei kuukautisten vaikutuksesta kisakuntoon juuri puhuta.

”Kisoihin on nyt 10,5 viikkoa ja oma kierto on edelleen päivälleen ollut kohdillaan. Lähinnä se, minkä takia tätä asiaa avasin on JÄÄTÄVÄ stressi siitä, että ennusteen mukaan omat menkat osuu juuri kisapäivälle – pahin mahdollinen skenaario. Miksei kukaan ole puhunut tästä asiasta?” hän miettii.

”No kidding , minua oikeasti harmittaa tämä tieto, koska olen tosi nesteinen ja turvonnut juuri ennen menkkoja, joten arvostelulajissa tämä automaattisesti tulee todennäköisesti vaikuttamaan lopputulokseen,” hän harmittelee.

Mira debytoi fitness-lavalla vuonna 2019.

”On niin kurjaa ajatella, että kun viimeksikin kunto jäi vajaaksi, niin nyt, kun hommat näyttäisi menevän ihan hyvin eteenpäin niin tällainen mahdollisuus on todennäköinen, että olen taas nesteinen. Jääkö nyt kuitenkin taas se paras potentiaali näkemättä?”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos