Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Mira tiukassa kisakunnossa: ”Kireys on jo parempi”

TIS-Mira tiukassa kisakunnossa: "Kireys on jo parempi"
Instagram / @igmiisu

Temptation Island Suomi-sarjasta tuttu Mira Ahola teki debyyttinsä fitness-kisoissa vuonna 2019. Vuonna 2021 kunto jäi hieman vajaaksi voitosta, mutta tänä vuonna luvassa on uusi yritys.

Mira nappasi vertailukuvat vuoden 2021 kisavalmisteluista ja tämän vuoden kehityksestä ja julkaisi kuvat Instagramissa.

”Otan valitettavan vähän mitään ”kuntokuvia” kisapreppien aikana. Pitäisi tehdä sitä enemmän juuri siksi, koska näitä on sitten kiva vertailla ja ylipäänsä muistella sitten jälkikäteen matkaa. Nämä antaa myös hyvää dataa kehityksestä sekä kunnon edistymisestä kisakohtaisesti,” Mira kirjoittaa.

Toisessa kuvassa hän poseeraa neljä viikkoa ennen kisoja vuonna 2021 ja toisessa viisi viikkoa ennen tämän vuoden kisoja. Kehonpainossa on eroa 2,5 kiloa ja kireys on parantunut.

”Kuitenkin, olen tosi tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen, koska kireys on nyt jo parempi, kuin viime kerralla viikkoa myöhemmin! Tämä siksi, koska tosiaan viimeksi kunto jäi vajaaksi, niin uskon, että tällä kertaa sen ei pitäisi olla ongelma ( *koputtaa puuta),” hän jatkaa.

Mira muistuttaa, että oikotietä onneen ei ole, vaan kehonmuokkaus vaatii paljon työtä ja aikaa.

”Onhan se kehonmuokkaaminen tosi hidasta ja vaatii oikeasti aikaa ja pitkäjänteisyyttä (toki tähänkin vaikuttaa yksilölliset tekijät). Haluan muistuttaa siitä, että mikä ikinä tavoitteesi onkaan, niin malta pysyä suunnitelmassa ja anna projektille aikaa – oikotietä onneen ei ole.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos