Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tarja Turunen poikkeuksellisessa kuvassa – nyt näkyy paljasta pintaa!

Tarja Turunen poikkeuksellisessa kuvassa - nyt näkyy paljasta pintaa!
Instagram / @tarjaturunen

Laulaja Tarja Turunen muistetaan etenkin suomalaisen Nightwish-yhtyeen keulakuvana. Hän oli yhtyeen laulaja vuosina 1996-2005, kunnes hänen erotettiin yhtyeestä ja hän aloitti oman soolouransa.

Tämän vuoden tammikuussa Iltalehti haastatteli Tarjaa ja hän kertoi väleistään entisiin kollegoihinsa. Tarjan erottamispäätös tehtiin yhtyeen muiden jäsenten toimesta ja Tarjalle ojennettiin vain erokirje Hartwall-areenalla Nightwishin vuoden 2005 maailmankiertueen päätökseksi.

”Ainoa ihminen, johon pidin yhteyttä oli Marko Hietala, mutta hän ei ole enää bändissä. Lauloin jopa hänen kanssaan joitain vuosia sitten. Muiden kanssa olen ollut yhteyksissä vain sähköpostitse,” Tarja kertoi Iltalehdelle.

Soolouraa sittemmin uurtanut sopraano on Halloweenin alla viettänyt aikaa lämpimillä aurinkorannoilla. Hän julkaisi Instagramissa poikkeuksellisen kuvan, jossa hänet nähdään bikineissä istumassa rantaviivalla. Kuvatekstissä hän toivottaa seuraajilleen hyvää Halloweenia.

Tarjan uusi albumi Dark Christmas on tulossa ulos 10. marraskuuta ja sitä pääsee kuuntelemaan muun muassa Spotifyssä. Uusi kappale Frosty the Snowman on saanut jo Youtube-videon.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos