Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Tanskalainen huippumalli yläosattomissa Los Angelesissa – estottomat kuvat!

Tanskalainen huippumalli yläosattomissa Los Angelesissa - estottomat kuvat!
Instagram / Josephine Skriver

Kuvankaunis tanskalaismalli Josephine Skriver on tullut tutuksi monille mallimaailmasta. Hänet on nähty muun muassa Sports Illustrated -lehdessä bikinimallina ja Skriver nimettiin jopa lehdessä vuoden tulokkaaksi.

Hiljattain malli ilostutti miljoonia seuraajiaan Instagramissa julkaisemalla itsestään kuvan yläosattomissa. Hänellä oli päällään vain keltaisten bikinien alaosa ja Raidersien musta aurinkolippa. Hänen pitkät hiuksensa peittävät kriittisimmät alueet. Kuvista tulee tosin selvästi esille, että nainen on huippukunnossa ja että hänellä on todellinen biksukroppa. Kuva sai hetkessä huiman määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Kuva on napattu Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltiossa Los Angelesissa.

Skriver on ollut myös Victoria’s Secret -brändin leivissä, vaikkakin nyt hän on siirtynyt Sports Illustrated -lehden tasolle. Hiljattain Skriver osallistui Kööpenhaminan muotiviikolle. Kuvatekstissään Josephine kiitteli siitä, kuinka hienoa on tulla osallistumaan muotiviikolle omaan kotikaupunkiin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com