Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tämä isopyllyinen OF-hottis etsii rakkautta: kuumat peiliselfiet!

Tämä isopyllyinen OF-hottis etsii rakkautta: kuumat peiliselfiet!
Instagram / @veradijkmans

Vera Dijkmans on hollantilainen OF-malli, joka nousi otsikoihin aiemmin tänä vuonna paljastettuaan, että eräs hänen entisistä opettajistaan on nyt yksi hänen suurimmista faneistaan. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan kehuskele sillä, että opettaja käyttää tuhansia hänen kuviaan, vaan hän etsii rakkautta.

26-vuotias Vera Dijkmans on luonut ”poikaystäväsovelluksen” ja jakanut sen sosiaalisessa mediassa tavoitteenaan löytää elämänsä rakkaus. Hän on saanut sovellukseen vähintään 3000 vastausta vain 24 tunnin aikana.

Minkälaisia kysymyksiä potentiaalisten poikaystävien pitää vastata sovelluksessa? Hän ei etsi draamaa, joten listan kärjessä ovat kysymykset entisten tyttöystävien määrästä ja siitä, kuinka monet heistä ovat hulluja.

Dijkmans haluaa myös tietää, kuinka monta lasta hakijalla on, onko hän naimisissa tai seurustelee, sekä onko hänellä sivusuhteita. Hän yrittää suodattaa pois kaikki ongelmat ja löytää hyvän ehdokkaan, joka työskentelee, ei asu äitinsä luona eikä ole muiden naisten kanssa tekemisissä.

Vera Dijkmansilla on pelkästään Instagramissa 5,7 miljoonaa seuraajaa, joten hänen suoraviivaisiin pyyntöihinsä on vastattu runsaasti. Hän kertoo, että hänen viestilaatikkonsa on täynnä, mutta hän on vastaanottanut jo noin 3000 hakemusta 24 tunnin aikana (elokuu 2023).

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos