Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suvi Pitkänen kertoo vakavasta terveydentilastaan: ”Olen ollut peloissani”

Suvi Pitkänen kertoo vakavasta terveydentilastaan: "Olen ollut peloissani"
Instagram / @suvib_dj

DJ Suvi Pitkänen asuu nykyään Dubaissa ja päivittää sieltä käsin silloin tällöin sosiaalista mediaansa. Hän menetti taannoin Instatilinsä sen jouduttua hakkereiden käsiin, mutta hän päivittää kuulumisiaan varatilillään.

Suvi kertoi hiljattain, että häneltä löydettiin lääkärissä geenivariantti, joka voi aktivoituessaan altistaa sydänlihaksen vajaatoimintaan. Vakava terveydentila on huolestuttanut Suvia ja hän käykin säännöllisesti lääkärissä tarkistuttamassa tilanteen.

”Vain joulukuussa tietää että mulla on sellainen geenivariantti joka altistaa sydänlihaksen rappeumaan eli vajaatoimintaan. Geeni on siis altistava, itsessään ei tarkoita että sitä kantaessaan geeniä automaattisesti sairastuu,” hän kirjoittaa Instagramissa.

”Ikävä kyllä tiedän että geeni tosiaan voi aktivoitua ja aiheuttaa sen kaikkein pahimman myös nuoremmilla. (Vajaatoiminta yleensä varttuneemman väestön sairaus.) Salakavala geeni joka aktivoituessaan tiedostamattomana voi olla hyvinkin vaarallinen.”

Viimeisimmän lääkärikäynnin mukaan viitteitä alkavasta vajaatoiminnasta ei kuitenkaan onneksi ole.

”Tieto tästä on vaivannut mua valtavasti pari kuukautta. Olen ollut aika peloissani ja stressaantunut enkä oikein oma iloinen itseni. TÄNÄÄN oli viimeinen tutkimus ja lääkärin vastaanotto jossa sain tietää ettei tutkimuksissa ole viitteitä alkavasta vajaatoiminnasta. Geeni on ja pysyy, mutta mahdollisuus siihen ettei se koskaan aktivoidu, on 50/50. Tilanne tarkistetaan säännöllisesti,” hän jatkaa.

Suvi kertoo olevansa uutisista onnellinen ja kiitollinen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos