Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suvi Hartlin taisteli aknen kanssa 15 vuotta: nyt hän löysi ratkaisun!

Suvi Hartlin taisteli aknen kanssa 15 vuotta: nyt hän löysi ratkaisun!
Instagram / @suvihartlin

Juontaja Suvi Hartlin on päässyt jo pikkujoulufiilikseen. Hän julkaisi Instagramissa hyväntuulisen otoksen, jossa hänellä on täysi meikki ja hiuksetkin laitettuna.

”Ihan pienen pienet pikkujoulut jäätävän upeessa porukassa,” hän kiitteli.

Uusimmassa selfiessä hän kertoo kärsineensä aknesta jo 15 vuotta. Akne puhkesi lapsen synnyttyä ja on jäänyt sittemmin vaivaamaan. Nyt hän kertoo löytäneensä ratkaisun.

”Oon kyllä tiennyt siitä lääkäreiden tarjoamasta ”hevoskuurista”, jolla homman saisi ratkaistua, mutta en ole ikinä uskaltanut syödä sitä. Kuulosti niin hurjalta koettelemukselta elimistölle, että oon vaan yrittänyt pärjätä ilman. Tai siis tähän saakka,” Suvi kertoo.

Suvi kertoi aloittaneensa tehokkaan lääkekuurin.

”Aloitin Isotretinoin-lääkityksen kuukausi sitten ja nyt alkaa tapahtua. Uusi näppyjä ei juuri tule ja vanhat kutistuvat. Sivuoireita on huulien ja limakalvojen kova kuivuminen, jonka kanssa kyllä pystyy elämään. Lihaksia särkee hitusen, sekin kuuluu asiaan.”

”Labrassa saa juosta muutamaan otteeseen verikokeissa, koska suuri A-vitamiinin määrä rasittaa maksaa. Samassa yhteydessä tehdään aina raskaustesti, koska lääke aiheuttaisi takuuvarmoja vaurioita sikiölle, kertonee jonkin verran sen voimakkuudesta,” hän kertoo.

”Kaikesta huolimatta en voi kuin ihmetellä miksi en tehnyt tätä aikaisemmin. Akne on siitä kurja juttu, että se iskee aika kovaa itsetuntoon ja mulle riitti 15 vuotta sitä. Ens kesänä viiletän ilman meikkiä kunhan nää vikatkin arvet lähtee,” hän päättää.

Seuraajat ovat kommentoineet aktiivisesti kommenttikentässä ja monilla on ollut samanlaisia kokemuksia. Myös Anniina Valtonen suositteli tätä lääkekuuria.

”Mä oon syöny kans saman kuurin parikymppisenä. Neljän vuoden ajan taisin syödä sitä erinäisten taukojen kera yhteensä. Muistan nuo sivuoireet, mutta jotenkin ne sieti, koska iho parani eikä tullut enää kipeitä paiseita. Tsemppiä sinulle Suvi! Älä lannistu, jos kuuri pitää aloittaa uudestaan. Joskus yksi kerta ei riitä. Näpyt osaavat olla jääräpäisiä,” Anniina kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos