Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suomen suurimmalla fitness-tähdellä Erna Huskolla nyt yli 302 000 seuraajaa: tätä peppua kelpaa seurata!

Erna Huskon seuraajamäärä Instagramissa kasvaa
Instagram / Erna Husko

Yksi Suomen suurimmista fitness-tähdistä, Erna Husko, on kasvattanut seuraajiensa määrää Instagramissa tasaisessa tahdissa. Personal trainerina toimivalla Ernalla on nyt jo yli 302 000 seuraajaa Instagramissa.

Erna julkaisee sosiaalisessa mediassa fitness-videoita, joissa hän muun muassa esittelee hauskoja treeniharjoituksia. Toukokuussa Erna mainosti muun muassa 28-day Challengea Gramissa: tarkoituksena oli siloittaa selluliitta, pudottaa 5-10 kiloa painoa ja mennä 28 päivää ilman alkoholia ja roskaruokaa.

Kuuluisuus ei kuitenkaan tule ilman haittapuolia. Yksi viimeisimmistä stooreist Tarinat -osiossa näyttää kuvakaappauksen ikävästä yksityisviestistä, jossa Erna saa osakseen haukkuja. Hän ei kuitenkaan anna moisen himmentää hymyään. Heti seuraavassa klipissä hän onkin jo saanut tukea ja positiivista kannustusta: ”Tällaiset kommentit sanovat enemmän kommentoijasta kuin sinusta.”

”Onneks myös täällä on näitä ihania tyyppejä,” Erna vastaa positiiviseen kommenttiin.

Alla näet vielä kärkikolmikon 28-day Challengesta: voisi siis varmuudella sanoa, että Ernan treeniohjelma tuottaa tuloksia oikein seurattuna ja tehtynä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos