Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suomalaismalli Lotta Kaijärvi poseeraa bikineissä Acapulcon auringossa – täydellinen kroppa ja upeat maisemat jättävät sanattomiksi

Suomalaismalli Lotta Kaijärvi poseeraa bikineissä Acapulcon auringossa - täydellinen kroppa ja upeat maisemat jättävät sanattomiksi
Instagram / Lotta Kaijärvi

Suomalaismalli Lotta Kaijärvi on yksi harvoista suomalaisista, joka on päässyt tekemään töitä kansainvälisillä markkinoilla. Hän on jo mukavasti matkalla kohti huippumallien kastia. Monen agentin edustama Kaijärvi julkaisee Instagramissa kuvia tasaisessa tahdissa ja hänellä onkin jo lähes 50 000 seuraajaa.

Hiljattain hän julkaisi kuvasarjan, jossa hän poseeraa bikineissä Acapulcon auringossa. Upeissa kuvissa timmissä kunnossa oleva kaunotar esittelee täydellistä kroppaansa ja upeita maisemia, jotka saavat takuulla jokaisen halajamaan lomalle.

Lotta asuu New Yorkissa ja Iltalehti uutisoi aikaisemmin siitä, kuinka korona-aika vaikutti mallin hommiin.

“Nyt brändit lähettävät tuotteita meille malleille kotiin ja me kuvaamme niitä heille sosiaaliseen mediaan, mainoksiin, verkkokauppaan ja kampanjoihin,” Kaijärvi kertoi puhelimitse muuttuneesta työnkuvastaan Iltalehdelle koronan aikaan.

“Useat kuvaajat kuvaavat asiakkaidensa tuotteita Facetime-videopuheluiden välityksellä. Malleina olemme myös ottaneet enemmän vastuuta kuvauksien luovasta suunnittelusta ja toteutuksesta.”

Nyt malli on kuitenkin palannut takaisin arkeen, kun New York ja muut Yhdysvallat on avattu.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset