Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suomalainen OF-tähti nosti paitaa ja paljasti paljasta pintaa – kuva!

Suomalainen OF-tähti nosti paitaa ja paljasti paljasta pintaa - kuva!
Instagram / @erika.helin

Erika Helin nousi julkisuuteen vuoden 2018 Miss Suomi -kilpailun myötä, mutta hänen todellinen menestyksensä alkoi vasta OF:llä. OF on alusta, jolla käyttäjät voivat jakaa sisältöä ja määritellä sille hinnan. Erika Helin päätti käyttää alustaa hyödykseen ja tarjota seuraajilleen eroottista sisältöä.

OF:lla menestyminen ei kuitenkaan tapahtunut hetkessä. Erika Helin kertoo saaneensa alussa paljon vihapostia ja arvostelua. Hän kuitenkin päätti jatkaa ja keskittyä luomaan laadukasta sisältöä, joka houkuttelisi lisää seuraajia. Vähitellen hänen suosionsa kasvoi, ja hän alkoi ansaita merkittäviä summia kanavan kautta.

Erika Helin kertoo avoimesti sosiaalisessa mediassa käyneensä kauneusleikkauksessa. Hän päätti ottaa rintaleikkauksen ja samalla tehdä vatsan rasvaimun. Helin kertoo, että hänen kehoaan on kommentoitu ja arvosteltu jo ala-asteikäisestä lähtien. Erityisesti hänen rintojaan on kommentoitu niin kehuin kuin haukuinkin.

Jatkuva ulkonäkökritiikki sai Helinin häpeämään rintojaan niin paljon, että hän päätti harkita kauneusleikkausta. Operaation jälkeen hän kertoo olevansa tyytyväisempi vartaloonsa kuin koskaan.

Erika julkaisi hiljattain kuvan, jossa häntä kuvataan lähietäisyydeltä ja hän nostaa paidan helmaansa paljastaen paljasta pintaa. Oho!

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos