Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suomalainen artisti huijattiin mukaan Playboy-kohudokkariin – avautuu nyt lopputuloksesta

Suomalainen artisti huijattiin mukaan Playboy-kohudokkariin - avautuu nyt lopputuloksesta
Instagram / Katariina Souri

Suomalainen artisti ja kirjailija Katariina Souri vietti paljon aikaa Playboy-kartanossa vuonna 1988. Hänet nähdään lyhyesti mukana uudessa Secrets of Playboy-dokumenttisarjassa, jossa paljastetaan Hugh Hefnerin elämää kulissien takaa. Katariina kertoi hiljattain Seiskalle, että hänet houkuteltiin mukaan dokumenttiin väärin perustein.

”Minua haastateltiin dokumenttia varten, ja olen lyhyesti mukana osassa 9. Haluan nyt todeta, että minut houkuteltiin dokumenttiin väärin perustein. Sanottiin sähköpostiviestissä, että he haluavat kertoa Hefnerin ja Playboyn sekä seksuaalisen vallankumouksen tarinan niiden naisten perspektiivistä, jotka olivat siinä osallisina ja osana Playboyn tarinaa,” Katariina sanoo.

Hän sanoo, että lopputulos olivan kuin kolikon kaksi puolta.

”Omaa tarinaani ei lupauksista huolimatta kerrottu, vaan tunteja kestäneet kuvaukset typistyivät valmiissa dokumentissa lyhyeksi, rankasti editoiduksi kertomukseksi Peter Nygårdista, joka sekään ei palastelun vuoksi vastaa yksityiskohdiltaan totuutta. Olen äärimmäisen pettynyt, vihainenkin.”

”Haluan kuitenkin painottaa, että minua kohdeltiin kartanossa ja Playboyn kuvauksissa moitteettomasti, mutta en silti väitä, etteikö väärinkäytöksiä olisi ollut. Jokainen nainen, joka on joutunut seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi, ansaitsee muiden naisten tuen.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos