Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Stefu Thermanin bileissäkin nähty seksityöntekijä, TIS-Melissa, on raskaana: ”Olen shokissa”

Stefu Thermanin bileissäkin nähty seksityöntekijä, TIS-Melissa, on raskaana
Youtube / Tume

Seiska uutisoi hiljattain, että Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Melissa Sten on raskaana. Melissa oli paljastanut asian omalla yksityisellä Instagram -tilillään, jossa hänellä on melkein 10 000 seuraajaa. Melissa tunnetaan myös seksityöntekijänä ja hän on puhunut asiasta avoimesti. Hän kertoo muun muassa Gramissaan usein seksityöläisen arjesta.

Melissa vastaili raskauteen liittyviin huhuihin ja kyselyihin Tarinat -osiossaan. Eräs seuraaja kysyi, ovatko raskaushuhut totta, mihin Melissa vastasi myöntävästi. Kun häneltä tiedusteltiin lapsen isää, Melissa sanoi, ettei aio paljastaa asiaa sosiaalisessa mediassa.

”Olen shokissa,” Melissa totesi.

Melissa nähtiin aikaisemmin tänä vuonna Stefan Thermanin, Sofia Belórfin naisystävän, bileissä. Tämä ei kuitenkaan ollut Melissalle työkeikka, vaan hän vietti vain aikaa ystävien kanssa.

”Se ei ollut työkeikka vaan illanvietto ystävien kanssa. En tuntenut ennestään Stefua, mutta hän on mukava,” Melissa totesi Seiskalle.

Melissan ja muiden naispuolisten kavereiden mukanaolosta ei kuitenkaan mainittu Sofialle.

”Hän sanoi Sofialle viettävänsä iltaa poikien kanssa. Siitä tuli vähän halpa olo, hän olisi voinut ihan rehdisti kertoa meidän olevan paikalla. En ymmärrä salailua, koska mitään ei tapahtunut. Näytin ainoastaan tissini pojille,” Melissa mainitsi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos