Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borgin TTK-treenit jumittavat: ”En s…tana luovuta”

Sointu Borgin TTK-treenit jumittavat: "En saatana luovuta"
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg on mukana tämän kauden Tanssii tähtien kanssa-kisassa. Viime jaksossa hän oli pudotusuhan alla ja nyt hän on avannut fiiliksiään liittyen treeneihin ja kisaan.

Hän julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo, millaisia hänen ajatuksensa ovat olleet viimeisen jakson jälkeen.

”En s…tana luovuta. Maanantai treeniksellä oli aivan todella tahmee. Ei saatu hakattua mun päähän juuri mitään uutta, koska kroppa kävi sunnuntaista niin pirunmoisilla kierroksilla. Keho meni luultavasti siinä pudotusuhan alla seisomisesta jonkinlaiseen pakene taistele -tilaan,” Sointu aloittaa.

”Tiedän, viihdeohjelma, mutta se on kuumottava spotti olla. Sen jäljiltä aivot oli eilen pelkkää sumua. Järki sanoi, että nyt vaan uutta askelta palloon, mutta mieli oli jossain muualla. Olin aivan jossain Muumilandiassa koko muija,” hän tunnustaa.

Hän sanoo heränneensä seuraavana päivänä ja käyneensä itsensä kanssa keskustelun siitä, miksi hän lähti mukaan. Hän muistutti itseään myös siitä, ettei aina tarvitse olla paras.

”Moni on muistuttanut, että oman huushollin nuoret katsoo mun matkaa silmä kovana. Haluan näyttää esimerkillä, että koskaan ei saa luovuttaa, pitää vaan taistella ja tehdä parhaansa. Elämä kantaa kyllä ja jos ei niin vedetään universumia pataan ja noustaan taas,” hän lisää.

”Nyt on vaan heittäydyttävä prosessiin ja suhtauduttava kaikkeen uuteen ilon kautta. Yritän jokaisella tanssilla, minkä vielä saan oppia kertoa tai välittää jonkin tarinan. Pitää mielessä kaikki ne silmäparit, jotka kattoo meikäläistä lämpimien linssien kautta ja toivoo mun onnistumista,” Sointu jatkaa positiivisesti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos