Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borgin elämänohje sai hallelujaa seuraajilta: ”Sinulla on oikeus suksia…”

Sointu Borgin elämänohje sai hallelujaa seuraajilta: "Sinulla on oikeus suksia..."
Instagram / Sointu Borg

Sointu Borg ei pelkää sanoa asioita juuri niin kuin ne ovat. Hänet tunnteaan räväkkänä persoonana, joka tietää, miten bisnesmaailmassa navigoidaan. Soinnun Instagramissa nähdään silloin tällin kultakimpaleita, jotka tulevat hyvien elämänohjeiden muodossa.

Hiljattaisessa julkaisussaan hän puhuu rajojen asettamisesta.

”Tiesithän, että sinulla on oikeus suksia v*****n,” Sointu aloittaa napakasti.

”Toisin sanoen sinulla on oikeus lähteä tilanteista ja asetelmista, jotka saavat sinut voimaan huonosti. Kyse voi olla parisuhteesta, työpaikasta, ystävyyssuhteesta tai ihan vaikka yksittäisestä keskustelutilanteesta. Oli tilanne mikä tahansa, et tarvitse päätöksellesi mitään korkeampaa oikeutusta. Pelkkä tunne siitä, että hyvinvointisi kärsii, riittää.”

”Moni meistä katselee kakkaa liian pitkään ihan vain velvollisuuden tunteesta. Pelkäämme tuottavamme pettymyksiä, polttavamme siltoja tai jättävämme ihmisiä pulaan. Syyllisyys kahlitsee meitä ja saa meidät pelkäämään ympäristömme reaktioita.”

Sointu sanoo, että kilttiä on helppo manipuloida. Hän myös lisää, että kukaan ei ole kenellekään velkaa yhtään mitään, ei etenkään energiaansa ja mielenterveyttään.

”Aseta rajat. Jos olet peruskiltti, ihmiset ympärilläsi tietävät, miten pelata tunnollisuudellasi, joustavuudellasi ja tarpeellasi miellyttää. Pian huomaat kaatavasi tyhjästä kupista.”

Hän päättää tekstinsä sanomalla, että kaikki saavat koska tahansa kävellä pois, eikiä yliselittelyjä tarvita.

Soinnun seuraajat ovat kommentoineet tekstiä ahkerasti muun muassa sydämillä ja aamenilla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos