Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg viimeisellä kesän uinnilla: pienet bikinit hädin tuskin kannattelivat etumusta

Sointu Borg viimeisellä kesän uinnilla: pienet bikinit hädin tuskin kannattelivat etumusta
Instagram / Sointu Borg

Muun muass Diili -ohjelmasta tunnettu Sointu Borg on ollut koko kesän aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Kaunotar julkaisee jatkuvasti materiaalia etenkin Instagramissa ja pääsemme seuraamaan hänen elämäänsä lähietäisyydeltä. Soinnulla oli hiljattain koronavirus vieraanaan ja hän jopa kertoi meille seuraajille siitä, miten siitä selvittiin ja millaista kotona oli koronan aikana.

Nyt Sointu on jakanut kuvan kesän viimeiseltä uinniltaan. Poseeraus on melko rohkea ja pienet pinkit bikinit hädin tuskin kannattelevat Soinnun uhkeaa etumusta. Narubiksut sopivat kaunottarelle hienosti.

“Jätän nää ilta-uinnit kyllä näillä lämpötiloilla nyt tähän. Jään odottelemaan ens kesään niitä +20 asteisia vesiä ja annan teidän sekopäiden jatkaa tota kylmissä vesissä pulikointia,” Sointu kirjoittaa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa.

“I give up,” hän vielä lisää.

Monet seuraajista ovat tosin kannustaneet kylmässä vedessä uimista ja eräs jopa kommentoi sanomalla miettineensä avantouintijäsenyyttä. Sointu on saanut kuvalle hyvän määrän tykkäyksiä, kehuja ja liekkiemojeja.

Kuva on napsaistu Munkkiniemessä, Helsingissä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset