Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg on täynnä self-help-kulttuuria: ”Olet uppiniskainen juntti”

Sointu Borg on täynnä self-help-kulttuuria: "Olet uppiniskainen juntti"
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg laittoi hiljattain ulos kirjansa Röyhkeästi rohkea: Kuinka haistattaa asialliset v**ut.

Sointu promoaa kirjaansa somessa ja lainaa välillä kappaleista tärkeitä osia Insta-julkaisujensa yhteyteen.

Hiljattaisessa julkaisussaan hän lainasi itseään luvusta ”Ollaan helvetin hukassa kaikki,” jossa hän puhuu muun muassa onnellisuudesta ja sen tavoittelemisesta.

”Onnellisuuden saavuttaminen ei ole ainakaan jäänyt yrittämisestä kiinni. Olen lukenut kirjoja, käynyt kursseja ja katsonut miljoona videota YouTubesta. Olen halannut puita, pitänyt dopamiinipaastoja ja vältellyt sokeria. Kaikki tämä on tarjonnut vain lyhytaikaista lohdutusta,” Sointu kirjoittaa Instagramissa itseään lainaten.

Sointu sanoo olevansa täynnä self-help-kulttuuria.

”Alan olla rehellisesti sanottuna korviani myöten täynnä self help -kulttuuria ja onnettomien syyllistämistä. Lähes kaikessa self helpissä ahdistus ja onnettomuus ovat merkkejä yksilön henkisestä heikkoudesta. Jos et ole onnellinen, et vain osaa ”kutsua luoksesi” hyviä asioita. Olet uppiniskainen juntti, joka ei ole linjassa universumin energioiden kanssa,” hän sanoo.

Sointu muistuttaa, että omilla ajatuksilla ja suhtautumisella on tietysti osansa asiassa, mutta sanoo kilpailun onnellisuudesta muodostuneen osaksi länsimaisen menestyksen mittaria.

”Onnellisuudesta ja sisäisestä harmoniasta on tullut sairaalla tavalla performatiivista. Vietämme aikaa retriiteillä, luukutamme äänikirjoja tuplanopeudella ja istumme terapiassa. Kirjoita Pinterestiin ”sunkissed vibes” ja löydät kuvakollaasin siitä, miltä onnellinen ja chilli elämä näyttää skandinaavisen nuoren naisen silmään,” hän jatkaa.

Sointu sanoo myös olevansa täynnä Youtubesta löytyviä videoita, jotka opettavat innokkaille katselijoille, kuinka tulla miljonääriksi kuukaudessa.

”En tiedä mitään vittumaisempaa kuin nasaali ääni, joka saarnaa klassisen musiikin päälle siitä, kuinka jokaisen meistä tulisi ottaa jääkylpyjä ja juosta maratoneja,” hän lisää.

Sointu ei peittele sitä, ettei hänelläkään ole aina kaikki ankat jonossa.

”Itse olen yhä kujalla, kuin Ellun kanat,” hän lisää.

Julkaisun kommenttikentästä voit lukea seuraajien myötämielisiä vastauksia.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos