Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg avoimena onnellisuudesta: ”Krooninen riittämättömyyden tunne”

Sointu Borg avoimena onnellisuudesta: "Krooninen riittämättömyyden tunne"
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä ja kirjailija Sointu Borg julkaisee usein somessa kuvia elämästään ja arjestaan. Silloin tällöin hän aloittaa kuvateksteissä keskustelua syvällisillä ajatuksilla.

Hiljattain Sointu julkaisi selfien, jonka yhteydessä hän lainaa itseään oman kirjansa kappaleesta yhdeksän ”Ollaan hel***n hukassa kaikki.”

Luvussa yhdeksän hän puhuu onnellisuuden tavoittelemisesta ja riittämättömyyden tunteesta.

”Kyselen itseltäni jatkuvasti, olenko jo nyt onnellinen, ja se tuntuu tekevän elämästäni vain onnettomampaa,” Sointu aloittaa kuvatekstissä.

”Jahdatessani maanisesti onnea olen huomannut sen olevan kuin liukas saippua. Juuri kun saan siitä otteen, se luiskahtaa pois käsistäni. Juoksen alituiseen sen perässä, ilman minkäänlaisia pysyviä tuloksia,” hän jatkaa.

Sointu sanoo uskottelevansa itselleen jatkuvasti, että onni on seuraavan projektin tai ulkomaanmatkan takana.

”Onnen saavuttaminen vaatii minulta aina jotain lisää. En tiedä mitä, mutta jotain kuitenkin. Pelkkä nykyhetki ja olemassaolo eivät riitä. Ollakseni kokonainen ja riittävä koen tarvitsevani lisää rahaa, lisää tunnustusta, lisää seuraajia, lisää jotain, mitä tahansa,” hän tunnustaa.

”Kun saavutan päämääräni, olen onnellinen ja tyytyväinen noin minuutin verran, kunnes huomioni siirtyy jo seuraavaan kiintopisteeseen. Jylläävä epämääräinen ahdistus tekee comebackin aina jossain vaiheessa. Olen tajunnut, että jostain syystä en ole tyytyväinen itseeni. Elämäni pitäisi olla isompaa, parempaa, erilaisempaa ja kutkuttavampaa.”

Hän muistuttaa vielä seuraajiaan tekstin lopuksi, ettei ole syöksykierteessä.

”Ja ei, älkäätte huolestuko, en ole onneton tai syöksykierteessä, olen ympäristöni tuote. Olen milleniaali ja tuollaisia kelat välillä ovat. Meitä ja ja z-sukupolvea varjostaa krooninen riittämättömyyden ja jäljessä olemisen tunne,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos