Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sofia Belórfille sakot! Pyöräili yksisuuntaista väärään suuntaan

Sofia Belórfille sakot! Pyöräili yksisuuntaista väärään suuntaan
Instagram / Sofia Belorf

Kohukaunotar Sofia Belórf on viime aikoina rikkonut sääntöjä ihan urakalla. Parikin kertaa Seiskan lukijat ovat bonganneet Sofian julkisista kulkuvälineistä ilman maskia, muun muassa ratikassa metrossa, ja nyt Sofia on jopa rikkonut lakia: hän polki yksisuuntaista väärään suuntaan. Tällä kertaa Sofia ei kuitenkaan päässyt pälkähästä.

Seiskan lukija juorusi, että Sofia sai sakot Albertinkadun ja Eerikinkadun kulmassa. Sofia polki menemään Albertinkatua pohjoiseen, kun sitä saa polkea vain etelään. Polkupyöräpoliisit nappasivat Sofian kiinni verekseltään ja antoivat puhuttelun lisäksi Sofialle sakkolapun käteen.

“Kävin tarkistamassa sakon suuruuden, väärään ajosuuntaan polkemisesta seurasi Sohville 40 euron rikesakko,” Seiskan lukija raportoi.

Seiskalle on aikaisemminkin juoruttu Sofian menoista ja meiningeistä. Yleensä Sofian vipellyksiin liittyy myös Stefu Therman. Muun muassa heinäkuun lopulla Seiskalle kerrottiin Sofian ja Stefun välisestä huutoriidasta, joka tapahtui Katajanokalla äänekkäiden jahtijatkojen päätteeksi. Pariskunta melusi ensin puhelimessa toisilleen, jonka jälkeen Sofia hyppäsi Stefun öky-Audin kyytiin ja riitely jatkui ilmeisen kovaääniseen tapaan.

Myöhemmin pariskunta bongattiin Kirkkonummen Långvikissä ilmeisen sopuisissa tunnelmissa.

Mainokset