Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sofia Belórf paljastaa yksityiskohtia pidätyksestään: Karhu-ryhmä ovesta sisään, pakkasivat pikkuhousut, vahtivat vessatoimia…

Sofia Belórf paljastaa yksityiskohtia pidätyksestään: Karhu-ryhmä ovesta sisään, pakkasivat pikkuhousut, vahtivat vessatoimia...
Instagram / Sofia Belórf

Sofia Belórf on päästänyt ihmiset sisään omaan elämäänsä sarjassaan Sofian salaisuudet. Hän oli mukana Podimon Alaston – Sofia Belórf -podcastissa, jossa hän kertoi vuoden 2019 eräästä aamusta, kun Karhu-ryhmä pamahti hänen ja Niko Ranta-ahon kotiin ja pidätti heidät osuudesta Katiska-vyyhtiin.

Poliisin Karhu teki iskun Sofian ja Nikon Helsingin Uudenmaankadulla sijaitsevaan kotiin heinäkuussa 2019.

Podcastissa Sofia muistaa kuulleensa märkien maihinnousukenkien ja juoksuaskelten äänen ja havahtuneensa siihen. Hän luuli ensin, että kodissa oli varkaita.

”Sisään tuli ainakin kahdeksan tällaista Karhuryhmä-tyyppiä. Erittäin raskaasti varustautuneita… kypärät, kilvet, jotkut jäätävät aseet,” Sofia muistelee.

”Seuraavaksi aseet oli meidän naamassa,” Sofia kertoo.

Podcastin vetäjä Kristiina Komulainen kysyi seuraavaksi, mitä Sofia tuolloin tunsi.

”Toisaalta haluaisin nähdä miltä olen näyttänyt tai mitä olen tennyt siinä hetkessä. En muista mitään. Olen ollut aivan jossain… en ole ikinä mennyt sellaiseen shokkitilaan. Sen muistan, että katsoin Nikoa siinä vieressä ja sanoin: ”Mitä v**tua Niko?!”,” Sofia kertoo.

Sofia sanoo, että poliisi piti Nikoa vaarallisena. Hän kuitenkin lisää, että poliisi olisi voinut rynnäkön sijaan vain soittaa ovikelloa ja hän olisi päästänyt poliisin sisään.

”Siellä vedettiin sohvat auki. Etsittiin rahaa ja huumeita joka helvetin ilmastointikanavasta,” Sofia muistelee.

Kun Sofialle tuli pissahätä, poliisi seurasi häntä vessaan.

”Poliisi tuli sinne ja oli vieressä, kun olin pissalla,” Sofia kertoo.

Sofian tutkija käskytti Sofiaa pakkaamaan tavaransa tutkintavankeutta varten. Sofia ei kuitenkaan itse saanut pakata tavaroita, vaan poliisi pakkasi ne hänen puolestaan.

”Jopa pikkuhousuja myöten he pakkas,” Sofia summaa.

Sofia tuomittiin Katiska-huumevyyhdissä 80 päivän ehdolliseen vankeuteen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos