Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sini Ariellin somehaaste sai uudet sfäärit: ”Vaikka jakaisit torin kulmalla satasia, niin siitäkin joku pahoittaa mielensä”

Sini Ariellin somehaaste sai uudet sfäärit: "Vaikka jakaisit torin kulmalla satasia, niin siitäkin joku pahoittaa mielensä"
Instagram / Sini Ariell

Somejulkkis Sini Ariell menetti jokin aika sitten 700 seuraajaa poseerattuaan Gramissa ilman meikkiä. Tämä kirvoitti häntä aloittamaan meikittömyyshaasteen, jossa hän pyysi julkkiksia julkaisemaan kuvia itsestään ilman meikkiä ja filtteriä. Monet ovatkin lähteneet täysillä mukaan muistuttaakseen ihmisiä siitä, että somessa kaunistellaan monia asioita.

Meikittömiä kuvia ovat julkaisseet muun muassa Erika Vikman, Anna Puu ja Rita Niemi.

Joillakin haaste on kuitenkin mennyt tunteisiin ja Sini on saanut palautetta siitä, että haaste viestisi meikkaamisen olevan huono asia.

Nyt Sini on julkaissut julkisen anteeksipyynnön.

”Nyt olisi kiva, jos saisimme tämän asian selvitettyä. Minulla alkaa jo energia loppua tämän kanssa. Haasteessa oli hyvä, mukava ja piristävä sanoma takana, ja nyt sen tarkoitus on käytetty aivan nurin,” Sini sanoo.

Onneksi seuraajat ovat Sinin puolella ja monet sanovat, että haaste on ymmärretty tahallaan väärin ja Sinillä ei ole mitään anteeksipyydeltävää.

”Vaikka jakaisit torin kulmalla satasia, niin siitäkin joku pahoittaa mielensä,” kommentoi eräs.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos