Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Sini Ariell sai yllättävän diagnoosin psykologilta: ”Luulin, että olen tulossa hulluksi”

Sini Ariell sai yllättävän diagnoosin psykologilta: "Luulin, että olen tulossa hulluksi"
Instagram / Sini Ariell

Tatuointitaitelija ja pinup-malli Sini Ariell kertoi Instagramissa, että nyt on aika antaa kehon ja mielen rauhoittua. Hän on ollut ylikierroksilla liian kauan.

Sinin äiti on tullut vierailemaan tyttärensä luona Australiassa.

”Äiti tuli taas meille. Tällä kertaa syystä nimeltä univaje. Mulla todettiin pitkäaikainen univaje ja sen aiheuttamien asioiden ja olotilojen kanssa nyt kamppaillaan, paranemisessa kuulema menee aikaa.”

Äiti tuli auttamaan, jotta Sini saisi nukuttua.

”Kahden vuoden aikana mulle on kertynyt univajetta niin paljon, että se alkoi vaikuttaa mun mielenterveyteen. Luulin miltei, että olen tulossa hulluksi.”

Sinille oltiin aikaisemmin kokeiltu eri lääkityksiä, sillä väsymystä luultiin aluksi psykologilla muun muassa masennukseksi, keskittymishäiriöksi ja itkuisuus tunneailahteluiksi.

”sykologi sen sitten lopulta itseasiassa hoksasi. Hän kysyi ”Sini tiedän, että saat nukuttua ihan hyvin ja nukahdat helposti, mutta kuinka monta tuntia nukut katkotonta unta ilman heräämistä?””

Sini kertoo, että katkotonta unta tuli nukuttua noin kolme vuotta sitten. Hän lisäsi, että Indy on alkanut vasta hiljattain nukkua pidempiä pätkiä.

”Mä saan nyt rauhassa nukkua kun äiti hoitaa tyttöjä. Olen kiitollinen, että syy mun todella outoihin olotiloihin löytyi, eikä kyseessä ole pysyvä ongelma. Nyt vaan unta kuulaan ja kyllä tää tästä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos