Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sini Ariell laseissa ja ilman yläosaa: ”Osana herkkugalleriaa”

Sini Ariell laseissa ja ilman yläosaa: "Osana herkkugalleriaa"
Instagram / @siniariell

Australiassa asuva tositv-julkkis Sini Ariell on somessa aktiivinen ja hän julkaisee usein kuulumisiaan Instagramissa.

Sini on nykyään myös Onlyfansin sisällöntuottaja. Hän liittyi Onlyfansiin menetettyään noin 45 000 euroa yhteistyökumppaneiden vedettyä tukensa.

Hän julkaisi nyt Instagramissa seuraajien iloksi ilmaisen maistiaisen OF:stä. Kuvassa hän poseeraa lukulasit päässään yläosattomissa.

”Nerd style suits me. Lukulasti eiku lasit tuli samantien ku täytti 40. Nyt kohta 2 vuotta myöhemmin mun näkö on menny ihan surkeeks. Lukulasit ku tatuoi. Kävikö sulle niin? tää on vanha kuva osana herkkugalleriaa sieltä u know where sivustolta. Ei saa mainita ku joku pääsee ilmiantamaan jälleen mun IG. Ollaan hiljaa ni tulee kalaa. Lukulasit päähän ni näkee mitä postaa,” Sini kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Sini kertoi jokin aika sitten Instagramissa avoimesti kiusaamisesta ja siitä, kuinka häntä on koko hänen elämänsä ajan nimitelty milloin mitenkin.

”Minua haukutaan paljon tänäkin päivänä. Olen kaikkea mitä ihmiset rakastaa, kadehtii, vihaa, tykkää, inhoaa, herjaa, halveksuu, ihailee, sitä mitä ihmiset ovat toisilleen. Itse kärsin aika ajoin kovinkin paljon tästä aikuisiän kiusaamisesta. En voi vaikuttaa muihin, en siihen minkä tuomion minulle kukakin antaa. En voi päättää haukkumanimiäni enkä sitä, missä piireissä minua mustamaalataan, herjataan ja halutaan jakaa minun heikkouksiani,” Sini kirjoitti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos