Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvinen paljastaa, miten jekutti isäänsä pikkutyttönä: ”Se eskaloitu…”

Shirly Karvinen paljastaa, miten jekutti isäänsä pikkutyttönä: "Se eskaloitu..."
Instagram / @shirlykarvinen

Somevaikuttaja ja juontaja Shirly Karvinen mietti Instagramissa, miten paljon hän alkaa vanhemmalla iällä muistuttaa vanhempiaan.

Hän toi hauskassa Instagram-julkaisussa esille esimerkin automatkoista.

”Kun mä olin lapsi iskä oli niin tarkka sen autosta, kengät pudisteltiin ensin, ikkunoihin ei saanu koskea sormilla ja ISOIN ehdoton ei oli, et hänen mersussa kukaan ei syö,” hän aloittaa julkaisussaan.

”Muistan sen yhden ainoan kerran kun iskä anto pakon edessä mulle luvan syödä mehujään loppuun autossa, koska aikataulut paino päälle. Oli kuuma kesäpäivä ja mä tyytyväisenä lipitin ässämix mehujäätä takapenkillä, mut lapsena ne mustat kohdat oliki liikaa ja yritin parhaani mukaan syödä niiden ympäriltä,” Shirly pohjustaa.

”Se eskaloitu kuitenkin siihen, et koko jäde suli käsiin enkä osannu avata suuta vaan sulattelin fiksuna tyttönä jäätelön turvavyön raosta penkin väliin piiloon, etten jäis kiinni. Enkä jääny!” hän sanoo.

Hän miettii, että nykyään hänellä on itsellään samat säännöt kuin isällä aikanaan.

”Se on hassua huomata miten tänä päivänä mulla on autossa täysin samat säännöt kun iskällä aikoinaan ja oon aivan yhtä neuroottinen sen suhteen vaikka kuinka ne aikoinaan ärsytti. Vähän oon osannu ottaa iisimmin, et kyl siel saa ainakin välillä syödä,” Shirly paljastaa.

Monet seuraajat ovat olleet samaa mieltä ja he ovat sanoneet, että myös heidän perheessään autoon mennessä karistetaan kengät, eikä autossa saa syödä eikä juoda.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos