Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Jasmine Tukiainen on kuollut vain 32-vuotiaana

Seiska: Jasmine Tukiainen on kuollut vain 32-vuotiaana
Instagram / Jasmine Tukiainen

Seiska uutisoi tänään 12.8. siitä, että Jasmine Tukiainen, tosi-tv-tähti ja Johanna Tukiaisen sisko on kuollut vain 32-vuotiaana.

Johanna Tukiainen vahvisti Jasminen poismenon sosiaalisessa mediassa. Tietojen mukaan Jasmine joutui viikonloppuna yllättäen sairaalahoitoon ja päiväkausia kestäneen hoidon jälkeen mitään ei ollut enää tehtävissä.

Jasminen, Johannan ja Joelin sisko Julia Tukiainen kuoli myös vain 30-vuotiaana vuonna 2013. Johanna ei ole kommentoinut asiaa julkisesti. Myös Seiska yritti tavoitella Johannaa.

“Rukouspyynnöt ovat yksityisiä. En halua kommentoida tätä mitenkään. En ole puhunut asiasta julkisellakaan Facebook-sivulla.”

Jasmine nähtiin muun muassa tosi-tv-sarjoissa Maatilan prinsessa (2013) sekä Martina ja hengenpelastajat (2014). Jasmine asui Ruotsissa miehensä kanssa, mutta vieraili usein Suomessa. Myös moni hänen Instagram-kuvistaan on otettu Suomessa kesän aikana.

Vain viikko sitten julkaisemassaan kuvassa Jasmine näyttää hyvinvoivalta ja iloiselta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset