Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi rakentaa itseään vuosien somemyrskyn jälkeen: ”Parempi sulautua massaan”

Sara Sieppi rakentaa itseään vuosien somemyrskyn jälkeen: "Parempi sulautua massaan"
Instagram / @sarasieppi

Somevaikuttaja Sara Sieppi piti pitkään henkilökohtaiset asiansa poissa somesta ja keskittyi enemmän kaupalliseen yhteistyöhön muun muassa siksi, että hän sai osakseen ikävää kommentointia jatkuvasti.

Nyt Sara on paljastanut uusimman kaupallisen yhteistyöjulkaisunsa yhteydessä, että rakentaa itseään uudelleen vuosia kestäneen p*askamyrskyn jälkeen.

Julkaisemassaan videossa Sara poseeraa upeassa pinkissä asussa ja kertoo, mistä on kyse.

”Bubble Room haastoi mut mukaan Leave your mark -kampanjaan, jossa kannustetaan meitä naisia olemaan omia itsejään ja erottumaan rohkeasti joukosta,” Sara kirjoittaa yhteistyökampanjastaan.

Samalla Sara paljastaa, että hän on piilotellut itseään pukeutumalla mustaan ja sulautumalla massaan sen sijaan, että olisi rohkeasti oma itsensä.

”Mä otin tän kamppiksen ihan tosissaan ja laitoin itselleni epämieluisimmat(samalla mieluisimmat) vaatteet päälle eli ihan hemmetisti väriä – ja siis kuinka ihanaa tää on ja haluaisin aina olla tää väri-tyyppi!” hän intoilee.

”Oon näiden vuosien aikana kuullut kaikki haukkumasanat a:sta ö:hön ja tottunut siihen, et en oo koskaan tarpeeks hyvä mihinkään muottiin ja se on jättänyt osakseen itselle sellaisen fiiliksen, et parempi vaan sulautua massaan ja olla jotenkin huomaamaton,” Sara jatkaa.

”Eli tavallaan ne kommentithan on mun mielessä edelleen, jos mä mieluummin piiloudun mustiin vaatteisiin ja aurinkolaseihin kuin näihin huomioväreihin. Otan tän haasteen itelleni ihan pidemmälle tähtäimelle ja rakentelen itteäni uudelleen vuosien p*skamyrskyjen jälkeen. Rakentamista on paljon, mut jos jotain oon oppinut, niin se torni ei pienestä sorru eikä ainakaan luovuta.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos