Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi paljastaa surullisen totuuden selfien takana: ”Väsytti, ahdisti ja itketti”

Sara Sieppi paljastaa karun totuuden selfien takaa
AOP

Miss Suomi ja sometähti Sara Sieppi julkaisi keskiviikkona kauniin kuvan itsestään Instagramissa. Saran hiukset ja meikit ovat viimeisen päälle ja nainen näyttää kauniimmalta kuin koskaan. Upean selfien taakse kätkeytyi kuitenkin paljon sellaista, jota kuvasta ei tullut edes ilmi.

”Kun olin ottanut ton selfien, kaaduin hotellin sänkyyn 16tuntisen työpäivän jälkeen. Väsytti, ahdisti ja itketti. Täst kaikesta kuitenkin jäi muistoksi mulle kiva selfie, jossa henkisesti olin ihan paskana. Ei voi liikaa muistuttaa, et some ei kerro koko totuutta sun elämästä,” hän kertoo kuvatekstissä.

Hän muistuttaa, että Chanelit ja Range Roverit eivät tuo aina onnea. Häntä nimittäin eräänäkin päivänä hymyilyttivät uudet perunat kattilassa.

Sosiaalisen median aiheuttamasta negatiivisesta omakuvasta on ollut paljon puhetta. Koska sosiaalisessa mediassa julkaistaan vain täydellisyyttä, oikean elämän kamppailut ja surut jäävät huomaamatta. Kuvitellaan, että kaikilla muilla on täydelliset kasvot, vaatteet ja elämä, kun itse kamppailee ongelmien kanssa. Vaikka eihän se niin ole.

”Tunnen harvemmin mitään paineita somesta, koska ymmärrän, että siellä elämä on välillä aika huijattua. Elämä voi olla tosi toisenlaista, mitä siellä näyttää. Kuvia muokataan, ja se kuulostaa aika hullulta. Sen takia en jaksa tuntea paineita siitä,” Sara kertoi kanavallaan alkuvuodesta 2020.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos