Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi Instagramissa: jokaisen peilistä löytyy tämä

Sara Sieppi korostaa positiivista kehonkuvaa Instagramissa
AOP

Missikaunotar Sara Sieppi on aikaisemmin julkaissut paljon kuvia matkoiltaan, mutta maailmanlaajuisen epidemian vuoksi hän on julkaissut enemmän kuvia erilaisista asuista ja sisustukseen liittyvistä asioista. Nyt on vuorossa bikiniposeeraus ja kuvissa riittää katsomista.

Alla olevassa biksukuvassa hän esittelee paitsi timmiä kroppaansa ja kauniita bikineitä, myös positiivista kehonkuvaa. Uudet kuvansa Sieppi on tägännyt seuraavalla lauseella:

”Jos on päässyt tän pitkän talven jälkeen unohtuu, niin muistathan, et meidän jokaisen peilistä löytyy se bikinikroppa – rokataan täysiä.”

Hiljattain monet sosiaalisen median vaikuttajat ja julkkikset ovat korostaneet positiivista kehonkuvaa. Tästä tunnetaan myös some-vaikuttaja Chessie King, joka korostaa sitä, että omaa kehoa pitää arvostaa ja rakastaa.

Eilen Sieppi julkaisi myös bikinikuvia, uuden asukokonaisuuden ja tennisfiiliksiä omassa Tarinat -osiossaan. Siepin uudet bikinit ja upeat asut motivoivat varmasti itse kutakin laittamaan kokoon uusia kesäisiä asukokonaisuuksia.

Lähes 30-vuotias Sieppi on hiljattain värjännyt hiuksensa vaaleammiksi ja blondi kuontalo sopiikin missille erinomaisen hienosti. Missi odottelee 30-vuotissynttäreitään innolla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos