Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Chafakin peppu kiinnitti huomiota Instagramissa – housut jäivät toiselle sijalle

Sara Chafakin peppu kiinnitti huomiota Instagramissa - housut jäivät toiselle sijalle
Instagram / Sara Chafak

Muun muassa Miss Suomi -kisoista ja sosiaalisesta mediasta tuttu Sara Chafak on aktiivinen somevaikuttaja. Hän tekee sosiaalisessa mediassa paljon kaupallisia yhteistöitä, kuten monet muutkin paljon seuraajia omaavat somevaikuttajat.

Yksi hiljattaisista julkaisuista liittyy Freddy -tuotemerkin housuihin. Sara kertoo kuvatekstissä, että on käyttänyt kyseisen tuotemerkin housuja jo vuosia. Kuvassa hän on kyykyssä peppu kohti kameraa ja vaikka housut näyttävät hyviltä, huomion on kuitenkin varastanut Saran muodokas peppu. Ei ole mikään ihme, että kuvan kommenttikenttä on täyttynyt liekkiemojeista ja kuvaan on sadellut tykkäyksiä.

Sara on myös uurtanut uraa musiikkialalla ja hän julkaisi hiljattain biisin nimeltään “Meit.” Vaikka Saran musiikkivideo sai paljon kehuja ja hänen vaatevalintansa oli napissa, biisi itsessään sai ristiriitaisen vastaanoton. Monet pitävät biisistä ja sen melodiasta, kun taas toiset sanovat, että siinä on käytetty liikaa autotunea: on siis vaikea sanoa, osaako kaunotar oikeasti laulaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset