Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Chafak pelkkään pyyhkeeseen kääriytyneenä: ”Viimeinen kaunis missi”

Sara Chafak pelkkään pyyhkeeseen kääriytyneenä: "Viimeinen kaunis missi"
Instagram / @sarachafak

Miss Suomi, kirjailija ja somevaikuttaja Sara Chafakin loppuvuosi on ollut haastava. Kesän lopussa hän erosi Jeffrey Lawmanista, jonka jälkeen hän kertoi medialle, että hänen rinnoistaan on löydetty kasvaimia. Ei siinä vielä kaikki, nimittäin Sara menetti läheisen ystävänsä syntymäpäiviensä tienoilla.

Kaikesta huolimatta Sara on pyrkinyt ylläpitämään positiivista mielentilaa ja hän on julkaissut Instagramissa hyväntuulisia kuvia.

Nyt hän on julkaissut Instagramissa videon, joka on tehty yhteistyössä hänen yhteistyökumppaninsa kanssa. Videolla hän keimailee pelkkään pyyhkeeseen kietoutuneena ja hyppää jopa ammeeseen vaahtokylpyyn.

”Viimeinen kaunis missi,” yksi kommentoi kommenttikentässä.

Ei mikään ihme, että videolle sateli tykkäyksiä.

Tätä videota aikaisemmin Sara ilahdutti seuraajiaan kuvalla, jossa hän poseeraa pelkässä valkoisessa takissa ilman yläosaa kahvikuppi kädessään.

Sara oli hiljattain otsikoissa saavuttuaan Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä -elokuvan ensi-iltaan Jeffrey-exänsä kanssa.

”Tilanne on edelleen sama. Kyllä sitä ystävinä voi pysyä. Molemmille tuli kutsu, niin on helpointa tulla yhdessä,” Sara sanoi Iltasanomille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos