Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Salkkarikaunotar kurvikkaana Instagramissa: biksut päällä kesää muistellen

Salkkarikaunotar kurvikkaana Instagramissa: biksut päällä kesää muistellen
Instagram / Jasmin Voutilainen

Salatut elämät -sarjasta tuttu Jasmin Voutilainen on ilostuttanut hiljattain seuraajiaan Instagramissa julkaisemalla kauniin biksukuvan, jossa hänen upeat kurvinsa tulevat hienosti esille. Kaunottaren kuvaa on vaikea olla ihastelematta ja se onkin saanut paljon tykkäyksiä ja positiivisia kommentteja.

Kauniissa kuvassa Jasmin poseeraa selfiessä mustat bikinit päällään, ilmeisesti kesää kaivaten ja varsin hyväntuulisen oloisena.

”Oispa kesä,” hän kirjoittaa Instagramin kuvatekstiin.

Salatut elämät -sarjassa Jasmin näyttelee Aino Kaukovaaraa. Hänet on nähty muun muassa myös Martina ja hengenpelastajat -sarjassa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jasmin erosi jokin aika sitten puolisostaan ja kirjoitti siitä sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi muun muassa eron herättämistä tunteista ja kiitteli kaikkia seuraajiaan ihanista kannustusviesteistä.

”Kiitos jo nyt teidän monista tsemppiviesteistä. Erot on aina vaikeita, ei kai sille mitään voi. Silti haluan toivottaa hyvää alkavaa viikkoa kaikillle, ja tsemppiä teille, jotka ootte samassa tilanteessa,” Jasmin kirjoitti tuolloin seuraajilleen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos