Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ruotsalainen fitnessmalli ylitti puolen miljoonan seuraajan haamurajan upeilla peppukuvillaan – katso, miksi häntä seurataan

Ruotsalainen fitnessmalli ylitti puolen miljoonan seuraajan haamurajan upeilla peppukuvillaan - katso, miksi häntä seurataan
Instagram / Amanda Fransson

Ruotsalainen fitnessmalli Amanda Fransson tunnetaan sosiaalisen median vaikuttajana. Hän nousi kuuluisuuteen upeiden fitnesskuviensa takia ja etenkin siksi, että hänen peppunsa on saanut paljon huomiota.

Hän julkaisee tasaisin väliajoin kuvia itsestään treenivaatteissa eikä hän pelkää esitellä hienosti treenattua takalistoaan. Silloin tällöin hän julkaisee kuvia myös kuntosalilta.

Amanda toimii niin mallina, sosiaalisen median vaikuttajan kuin personal trainerina. Franssonin seuraajakunta on noussut tasaisessa tahdissa viime kuukausien aikana ja nyt hän on jo ylittänyt puolen miljoonan seuraajan haamurajan. Hänen siskonsa on myös Instagramista tuttu Filippa Fransson, joka on myös tunnettu omista fitnesskuvistaan ja takapuolestaan. Myös Filippa on personal trainer ja hänellä on jopa oma 8 viikon pepputreeni.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos