Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rosanna Kulju uimapuvussa Kilpisjärvellä – upeat maisemat!

Rosanna Kulju uimapuvussa Kilpisjärvellä - upeat maisemat!
Instagram / @rosannakulju

Somevaikuttaja Rosanna Kulju matkusti hiljattain Lappiin nauttimaan upeasta luonnosta ja revontulista. Matkallaan hän ehti myös pysähtyä Norjassa.

Rosanna on julkaissut reissultaan paljon upeita kuvia, jotka saavat itse kunkin halajamaan Lapin rauhallisiin maisemiin.

”Eilen illalla auton mittari näytti 935km Ylläksellä, yöunien, aamupalan ja voimakorttien jälkeen matkattiin kohti lopullista määränpäätä eli Kilpisjärveä. Matkalla hoettiin Allyn kanssa kilpaa: ’wau miten kaunista’ ja niin täällä onkin,” Rosanna kertoi erään kuvasarjan yhteydessä.

Nyt Rosanna on julkaissut kuvasarjan, jossa näemme hänet nauttimassa paljusta uimapuvussa. Kuvat saivat hetkessä seuraajilta huimasti huomiota tykkäysten ja kommenttien muodossa.

”Juteltiin just Allyn kanssa siitä, miten mulla on 24/7 vatsassa jännityksen perhosia ja muurahaisia pöksyissä. Mä myös suunnittelen kokoajan asioita eteenpäin ja mun ajatukset menee tuhatta ja sataa,” Rosanna sanoo Instagramissa.

”Mutta tiedättekö missä ne pysähtyy ja kaikki rauhoittuu? Vedessä, saunassa, liikunnan jälkeen ja luonnossa liikkuessa. Luonto on se mun lääke tähän jatkuvaan levottomuuteen ja tarviin sitä tosi paljon mun elämään. Ei sitä tiedä jos pian luontoa lisääntyisikin reilusti,” hän miettii.

Jos upotus ei näy sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos