Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rosanna Kulju paljastaa, mikä somevaikuttajan työssä on raskasta

Rosanna Kulju paljastaa, mikä somevaikuttajan työssä on raskasta
Instagram / @rosannakulju

Somevaikuttaja Rosanna Kulju julkaisee somessa paljon sisältöä niin kaupallisessa mielessä kuin muuten vain.

Rosanna kertoi hiljattain Instagramissa, ettei somevaikuttajan työ kuitenkaan ole aina ruusuilla tanssimista. Hän painottaa ensin, ettei sanoisi työn olevan vaikeaa, mutta kolikolla on kuitenkin myös kääntöpuoli.

”Ei tämä kuitenkaan mitään puuhastelua ole, vaan teen tätä ammattimaisesti ja pitkäntähtäimen suunnitelmalla. Tämä ei ole mun harrastus, vaan mun työ. Kehitän myös omia tuotteita ja omaa brändiä muiden yritysten tuotteiden ja palveluiden mainostamisen rinnalla,” hän kirjoittaa somessa.

”Se mikä tekee tästä duunista raskaan on se, että sä olet 24/7 saatavilla ja se, että sua saa haukkua ihan miten haluaa ja sun ulkonäköä ja tekemisiä saa kommentoida joka päivä. Paine siitä, että pitää kokoajan olla ns aallon harjalla ja ei sitä sisältöä voi tehdä pelkästään kaupallista vaan sen muun sisällön pitää tasapainottaa,” hän lisää.

”Mä olen viimeiset 8 vuotta tehnyt about joka päivä stooreja (poislukien saikkuja/somelomia) ja en todellakaan ole niistä alussa tehdyistä lukemattomista tunneista sisällön tekemisestä saanut penninjeniä. Annan itsestäni todella paljon sekä täällä somessa että podissa, MUTTA se on täysin mun päätös koska te – mun oma yhteisö siellä ruudun toisella puolella olette mulle tärkeitä.”

Rosannalla on kokemusta myös muun alan hommista.

”Mä olen myös tehnyt tarjoilijana ja baarimikkona/viphostina + muita messutöitä ja tein 60 tunnin viikkoja. Mä tiedän mitä se duuni on. Mä halusin jotain muuta ja lähdin siksi kohti tätä tavoitetta jossa olen nyt. En ole saanut tätä ilmaiseksi. Ja mulle se ei ole reippauden tai onnistumisen mittari, että se jolla on eniten kiirettä ja stressiä olisi jotenkin parempi. Mulle on tärkeää saada elää elämää mun omien ehtojen mukaisesti ja se riittää mulle.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos