Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Rosanna Kulju kertoi, mikä ärsyttää sometyössä eniten: napakka vastaus seuraajien someviesteihin

Rosanna Kulju kertoi, mikä ärsyttää sometyössä eniten: napakka vastaus seuraajien someviesteihin
Instagram / Rosanna Kulju

Somevaikuttaja Rosanna Kulju kertoi hiljattain Instagram-tarinoissaan, että hänellä oli pitkästä aikaa pahat kuukautiskivut. Seuraavana aamuna hän heräsi viesteihin, joissa hänen seuraajansa diagnosoivat lääkäreiden tavoin mahdollisia syitä.

Rosanna ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi, vaan hän avautui heti.

”Jos jokin asia täällä somessa työskennellessä suoraan sanottuna ärsyttää ja ahdistaa niin se on ehdottomasti se että sulle annetaan sellaisia vinkkejä joita ET pyytänyt,” Rosanna aloittaa.

”Laitoin eilen illalla storyyn että on kauheat menkkakivut ekaa kertaa pitkään aikaan, tämä voi tietenkin johtua miljoonasta eri syystä ja on ihan ’normaalia’. Herään tänään inbox täynnä endometrioosiin liittyvistä artikkeleista ja ihmisten itsetekemistä diagnooseista minulle,” hän kertoo.

”Mun mielestä tämä on todella ahdistavaa, että tuntemattomat ihmiset tekee mulle diagnooseja tietämättä taustoista yhtään mitään. Enkä tarkoita pelkästään tässä asiassa vaan tätä on tapahtunut niiiiiiiiin monia kertoja aiemmin.. Kaikista älyttömintä tämä käytös oli silloin kun mulla oli rytmihäiriötä ja mä stressaannuin todella paljon näistä viesteistä. Valmiiksi oli jo stressiä tilanteesta niin ei auttanut kyllä pätkääkään – päinvastoin.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos