Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rosanna Kulju ärhäkkänä sosiaalisessa mediassa: käskee pitämään turvan kiinni

Rosanna Kulju ärhäkkänä sosiaalisessa mediassa: käskee pitämään turvan kiinni
Instagram / Rosanna Kulju

Somevaikuttaja ja entinen missi Rosanna Kulju on saanut somessa törkypuhetta osakseen. Hän nosti asian esille viimeisimmässä julkaisussaan. Rosanna ei ole ainoa julkkis, joka on hiljattain puhunut siitä, kuinka sosiaalisessa mediassa haukutaan ja nälvitään.

”Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin pidä turpa kiinni. Eiks se sanonta mene niin? Tai no, ehkä se on et ole hiljaa eikä turpa kiinni mutta eipä takerruta yksityiskohtiin,” hän aloittaa.

”Mun edelliseen kuvaan tuli taas sellasta tekstiä että kyllä sitä miettii mihin tämä maailma on menossa. Kaikkea haukutaan ja arvostellaan, tämä on mennyt jo niin pitkälle että julkisuuden henkilöiden lasten ulkonäköä ruoditaan. Tai jonkun korvia. Siis SAIRASTA,” hän jatkaa.

Hän kertoo myös, että hänen painonsa on muuttunut sitten missivuosien.

”Annetaan kaikki olla sellaisia mitä on eikä kommentoida jos ei ole hyvää sanottavaa. Mun paino on asia josta kuulen jatkuvasti. Nyt painan 74kg (just kävin lääkärissä vaalla, kotona ei ole vaakaa ollut vuosiin) ja esim missiaikoina 2014 painoin 53kg. Siinä on 20kg eroa mutta mitä sitten. Mä olen elänyt. Treenannut. Aikuistunut. Muuttunut. Ja hyvä niin,” hän sanoo.

Loppuun hän vielä kehoittaa ihmisiä aloittamaan viikon kehumalla toisiaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos