Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Rita Niemi-Mannisen sydäntäsärkevä päivitys parisuhteen vaikeudesta: ”Riidelty ihan huolella”

Rita Niemi-Mannisen sydäntäsärkevä päivitys parisuhteen vaikeudesta: "Riidelty ihan huolella"
Instagram / @ritaniemiofficial

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen on sosiaalisessa mediassa usein hyvin avoin perheensä ja parisuhteensa kulusta, niin onnesta kuin vastoinkäymisistä. Hiljattain Rita kirjoitti Instagramissa pitkän pätkän hänen ja hänen miehensä Aki Mannisen kokemista vastoinkäymisistä.

”Tajusin tänään, että mä en oo pitkään aikaan oikeasti ollut se vaimo ja nainen joka haluan olla. Ollaan tehty töitä niska limassa ja pyöritetty lapsiarkea, suoritettu. Ja riidelty ihan huolella. Kumpikin on väsynyt. Kumpikin on herkillä,” Rita kirjoittaa.

”Tänään me kohdattiin toisemme riidan päätteeksi. Mä itkin niin kovin. Pyysin anteeksi omaa kovuuttani ja armottomuutani ja ilkeitä sanojani. Ja annoin anteeksi Akille. Se oli mieletön hetki. Se oli täynnä rakkautta, ymmärrystä ja nöyrtymistä. Siihen jotenkin kuin päättyi pitkä vaativa aikakausi. Aseet oli riisuttu ja sain olla tässä sylissä hauraana ja heikkona ihan hiljaa ja itkeä,” hän kertoo avoimesti.

”Lupasin tämän itselleni: ylisuorittaminen, liiallinen viimeistely ja täydellisyyteen pyrkiminen vähenee tästä eteenpäin. Nimittäin kun oon ankara itselleni niin oon sitä myös lähellä oleville. Natsi höyrypää ei oo kauheen kiva kumppani avioliitossa tai yritystoiminnassa. Vähempi riittää ja ARMOLLISUUTTA kehiin. Nyt on kasvun aika,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos