Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Rintamaidon pumppaaminen sai Maria Nordinin itkemään: noudattaa edelleen miehensä neuvoa

Rintamaidon pumppaaminen sai Maria Nordinin itkemään: noudattaa edelleen miehensä neuvoa
Instagram / Maria Nordin

Hyvinvointivalmentaja Maria Nordin avautui hiljattain Instagramissa kokemistaan vaikeuksista imettämisen ja rintamaidon pumppaamisen suhteen. Hän kertoi kuitenkin saaneensa parhaan neuvon miehentään Reino Nordinilta.

”Paras imetysneuvo jonka olen saanut ei tullut doulalta, kanssasiskolta, kätilöltä eikä imetysohjaajalta, vaan rakkaalta, kaunistelemattoman suorasanaiselta mieheltäni 13 vuotta sitten. Se kuului: ”Heitä noi lippulaput ja pumppu pois ja imetä”,” Maria kirjoittaa kuvatekstissään.

Marialla oli ongelmia imetyksen kanssa.

”Kun 36 viikolla syntynyt vauva ei tuntunut jaksavan imeä, sain synnytyslaitokselta taulukon missä oli imetysaikatulu ja millilitramäärät jotka vauvan tulisi saada maitoa. Kysyin kätilöltä, miten voin tietää kuinka paljon vauva imee rinnasta maitoa kun en voi sitä nähdä. Niinpä, kätilö vastasi. Ei sitä voi tarkkaan tietää. Sen takia pitääkin pumpata. Että näkee paljonko vauva syö. Imetin, itkin ja pumppasin,” Maria kertoo.

Maria ei kuitenkaan pitänyt pumppaamisesta.

”Jostain syystä minun keho ei halunnut ravita muovista laitetta. Pumppaaminen sattui eikä rinnoista tullut oikein mitään. Pullojen ja pumpun pesuun meni tärkeää lepoaikaa,” Maria sanoo.

”Olin ahdistunut ja väsynyt. Ja sitten sain loistavan neuvon Reinolta. (nauruemoji) Heitin pumpun ja taulukon pois. Mutta itkin vieläkin. En luottanut että minun keho kykenee ruokkimaan vauvan. Olin melkoisen varma, että vauva nääntyy. (Ehkä tottelin neuvoa vain todistaakseni Reinolle että pulassa ollaan.),” Maria kertoo.

Pian onneksi Maria alkoi nähdä tuloksia.

”Maito alkoi virrata. Vauva voimistui. Posket pyöristyi. Ja nyt imetän neljättä vauvaa. En tiedä montako kertaa päivässä imetän. En tiedä montako millilitraa vauva saa maitoa,” Maria toteaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos