Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Renne Korppila kommentoi Selänteen Twitter-kohua: ”Taikinapallo, mene jääkaappiin takaisin kohoamaan”

Renne Korppila kommentoi Selänteen Twitter-kohua: "Taikinapallo, mene jääkaappiin takaisin kohoamaan"
Instagram / Renne Korppila

Viime viikolla Teemu Selänne joutui Twitter-kohun keskelle aloitettuaan väittelyn jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvosen kanssa. Keskustelu alkoi siitä, kun Selänne otti kantaa urheilumanageri Aleksi Valavuoren kommenttiin.

”Nyt täytyy oikeesti sanoa vaikka harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa mut @PetteriSihvonen tarjonta suomalaiselle urheilulle on jotain täysin arvotonta skeidaa,niin pelaajana,niin valmentajana ja niin jollakin käsittämättömällä tavalla itseään kutsumalla asiantuntijana,” Teemu kirjoitti tuolloin.

Nyt NRJ:n entinen Aamupoika Renne Korppila otti kantaa asiaan Teemu ”Pastori” Potapoffin kanssa Otetaan yhdet -podcastissa.

Ensin Renne naureskeli sillä, että Teemu taisi aloittaa kommentoinnin ”pienessä hönössä.” Sitten hän vakavoituu.

”Onhan se aivan **** selvää, että Selänteen puhuessa jääkiekosta Sihvonen ei ole kukaan tai mitään. **** taikinapallo, mene jääkaappiin takaisin kohoamaan,” Renne laukoo podcastissa.

Rennen mielestä Teemu kuitenkin hävisi kahinassa.

”Teemu on tuolla kommentoimassa kahden kuraperseen väittelyä. Noh, jos sulla on kuraperse frendinä, niin sellaista sattuu kaikille. Siinä kohtaa sä olet hävinnyt, kun vastaat tällaiseen pienessä hönössä, ja vieläpä *****lla äidinkielellä (oli lukihäiriö tai ei).”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos