Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rea Tallgrenin hulvaton uimahallikertomus poiki entistä hauskempia kommentteja

Rea Tallgrenin hulvaton uimahallikertomus poiki entistä hauskempia kommentteja
Instagram / @reatallgren

Juontaja ja mediapersoona Rea Tallgren jakaa usein Instagramissa pätkiä elämästään ja arjestaan.

Hän kertoi hiljattain selfien yhteydessä tarinan uimahallireissusta lapsensa kanssa. Hupaisa tarina saa etenkin äidit myötätuntoiseksi ja tarinaa lukiessa itse kukin saattaa hörähdellä ääneen.

”Kuinka helposti uimahalliin voi saada porttikiellon? Valitettavasti en kysele kaverin puolesta vaan ihan omastani,” Rea aloittaa tarinansa.

”Viimeksi, kun olimme pienhenkilön kanssa paikallisessa uimahallissa, hän ehti juosta siivouskomeroon sinä aikana, kun käänsin hetkeksi katseeni maksaakseni meidät sisään. Hänet sieltä juosten haettuani, kahvila-asiakkaiden hymähdellen touhuamme samalla seuraten, menimme sisään pyöröporteista. Tyttäreni käveli edelläni, ja luulin meillä olevan sama ajatus: suoraan pukuhuoneille ja uimaan. Olin kuitenkin väärässä,” Rea jatkaa.

”Sillä sekunnilla, kun pyöröportti naksahti lukkoon takanani, kääntyi tämä 90-senttinen henkilö ympäri ja syöksyi suoraan portin alta kohti kahvilaa. Yritin päästä perään, mutta en ole Rambo, eikä notkeus sallinut portin yli hyppäämistä. Meille tuli ikäänkuin lännenelokuvista tuttu tilanne, kun me molemmat seisoimme paikoillamme toisiamme tuijottaen ja toisistamme mittaa ottaen. Minä kiivaasti huulteni välistä suhisten: ”Tänne! Takas äidin luokse! Tule!”, pienhenkilö innostuksesta hihkuen, ja äidin epätoivolle nauraen. Ikuisuudelta tuntuvien sekuntien jälkeen tuntematon rouva nappasi lastani kädestä ja saattoi hänet takaisin luokseni,” Rea kertoo.

Eikä tarina päättynyt siihen.

”Pukuhuoneessa tyttäreni juoksi minua karkuun jokaisella mahdollisella hetkellä, yritti varastaa yhden uimarin banaanin ja toisen hiusharjan. Siinä vaiheessa, kun pääsimme suihkuun, en enää haaveillut saunasta, olin jo valmiiksi niin hikinen. Ainoastaan jonkinlaiset beetasalpaajat olisivat voineet tulla kysymykseen,” hän miettii.

Ja tarinalla on vielä loppuhuipennus.

”Suihkussa tyttäreni päätti vielä ihastella erästä alastonta naista päästä varpaisiin katsoen, sanoen ”VAU” ja taputtamalla perään,” hän päättää.

Myötätuntoiset seuraajat ovat jakaneet kommenteissa omia tarinoitaan.

”Meidän 3v. poika survaisi liukumäen portaissa jonottaessa nyrkin ylemmällä portaalla seisovan naisen pakaroiden väliin,” sanoo eräs.

”Pojan 4-5v oltiin uimahallissa. Hän huusi pukukaappien naapuriväliköstä haltioituneena ”äitiii tuu kattomaan!!” Menin. ”Tissit”. Harmittaa kun menin, se oli virhe,” toinen kertoo.

”Meijän pieni mies kerran kommentoi erään rouvan kookkaita rintoja ohhhoh mitkä tissit. Ikää oli hänelle vähä reilu 2,” kolmas kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos