Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Povipommi Susanna Penttilä uhkeana Dominikaanisessa tasavallassa – kuva!

Povipommi Susanna Penttilä uhkeana Dominikaanisessa tasavallassa - kuva!
Instagram / Susanna Penttilä

Selviytyjät Suomi -sarjan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja mukana sarjassa on myös povipommi Susanna Penttilä. Hiljattain Susanna putosi sarjasta ja Karibialla tapahtuvat sarjan kuvaukset vaihtuivat lomapäiviin aurinkoisessa Dominikaanisessa tasavallassa.

Hiljattain Susanna julkaisi Instagramissa kuvan itsestään bikineissä uima-altaan reunalla.

”Selviytyjistä tipuin tänne villalle,” Susanna kirjoittaa Instagramissa.

Susannalla on yli 37 000 seuraajaa Instagramissa ja hän tarjoaa seuraajilleen koko ajan upeaa katseltavaa. Kurvikas Susanna nähdään usein kuvissa bikineissä tai muuten vain rintavana.

Monet tuntevat Susanna Penttilän menestystarinan. Vaatealalta tuttu Penttilä aloitti yrityksensä 19-vuotiaana ja siitä saakka hän on rakentanut menestyvää brändiä. Tällä hetkellä Penttilällä on liike Helsingissä Korkeavuorenkadulla.

Penttilä on nähty vuosien varrella myös televisiossa useaan otteeseen eikä Selviytyjiin osallistuminen ollut esiintymisen puolelta uusi juttu. Ennen ohjelmaan lähtemistä Penttilä sanoi itkeneensä ja miettineensä lähtemistä kahdesti, sillä hän ei halunnut olla poissa lastensa luota. Nyt hän pääsee kuitenkin takaisin kotiin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos