Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Podcastista syttyi someraivo: Vili Viljakainen pyytää anteeksi

Podcastista syttyi someraivo: Vili Viljakainen pyytää anteeksi
Instagram / @vilizu

Tositv-ohjelmista tutut Vili Viljakainen ja Kristian Heiskari saivat hiljattain someraivon syttymään Miesten saunavuoro-podcastin jaksollaan.

Jaksossa he arvostelivat naisten ulkonäköä ja käyttivät muun muassa ylipainoisista naisista sanaa ”ryhävalas.”

Somessa kaksikko sai heti kuulla kunniansa.

”Jos on tarve häpäistä muita, kannattaa pohtia asiaa terapiassa. Naisia ei yleensä sytytä ilkeät ja empatiakyvyttömät miehet,” yksi kommentoi.

”Meidän jokaisen pitäisi pystyä kohtaamaan toisemme kunnioittavasti ja kohdella asiallisesti. Tapasi haukkua lihavia ryhävalaiksi ylläpitää lihaviin kohdistuvaa läskivihaa, jotka kohdistuvat yhä nuorempiin tänä päivänä,” toinen kommentoi.

”Valkoisten miesten ääntä mahtuu tähän maailman, vaikka kuinka paljon. Skarpataan kuitenkin sen suhteen, miten asioista puhutaan. Kunnioitetaan toisiamme. Me pystytään siihen, kundit,” kommentit jatkuvat.

Nyt Vili on pyytänyt julkisesti anteeksi somessa.

”Toinen podijaksomme on herättänyt nyt paljon keskustelua ja olen tullut siihen tulokseen, että sanavalinnat on menneet yli asiallisen linjan liittyen tiettyyn osaan jaksossa käydyssä keskustelussa. Keskustelimme mieltymyksistä ja epämieltymyksistä vastakkaisessa sukupuolessa deittailumielessä. Podissamme erehdyttiin käyttämään sanavalintoja, jotka ei yhteiskunnallisessa keskustelussa ole mielestäni ok,” hän kirjoittaa somessa.

Jakso on sittemmin poistettu Podimosta.

”Nostan käteni itseni ja kollegani puolesta virheen merkiksi. Mielestäni mielipiteistä ja asioista pitää voida puhua suoraan ja ääneen, mitä juurikin halutaan keskustelussamme edistää, mutta tässä meni pari juttua yli rajan,” hän tunnustaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos