Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Paula Joukanen täytti vuosia: paljasti jääneensä kiinni traumaan

Paula Joukanen täytti vuosia: paljasti jääneensä kiinni traumaan
Instagram / @paula.joukanen

Miss Suomi Paula Joukanen täytti vuosia 19. maaliskuuta.

Mittarin kilahti 23 vuotta ja Paula julkaisi Instagramissa kirjoituksen, jossa paljastaa jääneensä taannoin kiinni traumaattiseen kokemukseen.

”Tänään täytän 23 mutta tuntuu kuin olisin elänyt jo ainakin 5 elämän verran ja kokenut enemmän kuin voisin edes toivoa koko elämäni aikana kokevani. Toisaalta olen viime vuodet tuntenut itseni hyvin vahvasti 16-vuotiaaksi,” Paula aloittaa.

”Kerroin tuntemuksestani aikoinaan psykoterapeutilleni ja hän sanoi että on hyvin yleistä, että ihmisillä, jotka ovat kokeneet suurta traumaa tai kielteisen elämänmuutoksen, elämä jakautuu tavallaan kahteen osaan (ennen ja jälkeen) ja yksilö saattaa jäädä ikään kuin kiinni ikään, jolloin kielteinen tapahtuma on käynyt,” Paula sanoo.

Paula on kuitenkin päässyt viimein etenemään elämässä eteenpäin.

”Mutta nyt oon vihdoin tullut siihen pisteeseen, että voin sanoa tuntevani olevani kaikin puolin 23-vuotias ja päässeeni yli mun katkerasta 16-v jumista jossa koin olevani menettäessäni useamman vuoden nuoruudestani kamppaillessani kroonisen sairauden kanssa. Tuntuu kivalta tuntea että henkinen ja fyysinen kypsyys vastaa toisiaan. Elämä on ihanaa ja tämä tulee ikuisesti olemaan ainoa syntymäpäivä joka minulla on kunnia viettää hallitsevana Miss Suomena,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos