Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ozzy Osbourne kuvattiin pitkästä aikaa: Parkinsonin tauti on tehnyt liikkumisesta vaikeaa

Ozzy Osbourne kuvattiin pitkästä aikaa
AOP

Ozzy Osbourne on yksi kuuluisimmista rockmusiikin tähdistä. Myös Black Sabbathin jäsenenä tunnettu Ozzy on nyt 72-vuotias ja hän kärsii Parkinsonin taudista. Ennen niin rivakasti ja räväkästi liikkuva Ozzy on kuvattu pitkästä aikaa paparazzien toimesta.

Ozzy saapui elokuun alussa käymään ystävänsä luona Los Angelesissa. Hänet kuvattiin nousemassa autosta. Ozzyn liikkuminen oli vaivalloista ja hän joutui ottamaan tukea ovesta kävellessään.

Miehen vaimo Sharon Osbourne on puhunut miehensä kohtaamista haasteista taudin edetessä. Sharon on sanonut, että on ollut surullista seurata Ozzyn terveyden laskemista. Ozzy itse ei ole juuri ollut julkisuudessa saatuaan diagnoosin vuonna 2020.

“Katson vanhoja videoita Ozzysta lavalla, ja muistan osan konserteista. Tulen surulliseksi, kun näen mieheni tekevän asioita, jotka tekivät hänestä niin onnellisen aikoinaan. Ozzy heräsi eloon lavalla. Hän rakastaa esiintymistä, ja on surullista, ettei hän ole voinut tehdä sitä aikoihin,” Sharon kertoi Dr. Ozin haastattelussa alkuvuonna.

Ozzyllä on kuusi lasta: Kelly Osbourne, Aimee Osbourne, Jack Osbourne, Jessica Starshine Osbourne, Elliot Kingsley ja Louis John Osbourne.

Ozzy Osbourne kuvattiin pitkästä aikaa

AOP

Ozzy Osbourne kuvattiin pitkästä aikaa

AOP

Mainokset