Pidetään yhteyttä

Julkkikset

NRJ:n juontaja Julianna Jokela julkaisi anteeksipyynnön: nainen jäi juna-asemalle hänen takiaan

NRJ:n juontaja Julianna Jokela julkaisi anteeksipyynnön: nainen jäi juna-asemalle hänen takiaan
Instagram / @juliannacarolina

NRJ:n juontaja Julianna Jokela julkaisi Tiktokissa julkisen anteeksipyynnön. Pahoittelujen kohteena oli tuntematon nainen, joka oli Juliannan virheellisen ohjeistuksen takia jäänyt Tampereen juna-asemalle koirineen ilman takkia ja matkatavaroitaan.

”Tämä on julkinen anteeksipyyntö. Ihmiselle, joka jäi Tampereen juna-asemalle koiransa kanssa niin, että kaikki tavarat jäivät junaan,” Julianna aloittaa videolla.

Nainen oli kysynyt Juliannalta, milloinhan juna on lähdössä Tampereen asemalta kohti Helsinkiä. Nainen oli itse tulossa Vaasasta eikä tiennyt junan lähtemisaikaa Tampereelta.

”No, kello oli suurin piirtein jotain viittä minuuttia yli viiden. Mun lipun mukaan juna lähti 15 minuuttia yli viiden Tampereelta Helsinkiin. Hän kysyi, voisiko hän mahdollisesti käydä ulkoiluttamassa hänen koiraansa ulkopuolella. Sanoin, että kyllä hän kerkeää, tässä on vielä 10 minuuttia aikaa. No hän lähti sitten siitä,” Julianna sanoo.

Nainen oli jättänyt matkatavaransa junaan ja lähtenyt ulos ulkoiluttamaan koiraansa. Juna lähti kuitenkin yhtäkkiä liikkeelle.

”En tajunnut siinä kohtaa, että tämä nainenhan on siinä ulkopuolella edelleen. Ja koska undulaatti olen, en siinä kohtaa tajunnut vielä ollenkaan, että tässä on jollakin ihmisellä tulossa vielä hyvin pitkä ilta ilman omia tavaroitaan. Kunnes sitten konduktööri tuli kysymään multa matkalippua ja selvisi, että mä olen väärässä junassa.”

”Mun matkani Tampereelta Helsinkiin oli starttaamassa 15 yli viiden. Tämä juna, jossa minä olin, lähti Tampereelta kohti Helsinkiä yhdeksää yli viiden.”

Julianna onnistui ostamaan uuden lipun junassa, mutta hän tajusi vasta myöhemmin, että hänen ohjeistamansa nainen oli jäänyt Tampereen juna-asemalle koirineen, matkatavaroiden ollessa matkalla turvallisesti kohti Helsinkiä.

”Hetken kuluttua tajusin, että tätä naista ei ole hetkeen näkynyt, mutta hänen kamansa ovat edelleen siinä. Ymmärsin jossain vaiheessa, että hän ei todella ole tulossa siihen enää. Mehän päästiin junalla Helsinkiin, mutta häntä ei ollut näkynyt koko matkan aikana. Eli hän tosiaan jäi sinne Tampereen asemalle minun vuokseni,” juontaja lisää.

”Aivan hirveetä. Toivottavasti sä näet tämän, koska mä olen maailman eniten pahoillani tästä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@juliannajokelaa Nainen jäi mun takia tampereelle ilman tavaroitaan. 😭💔 Mun pitäs lukita itteni himaan…💀 #fyp #foryou ♬ alkuperäinen ääni – Julianna Jokela

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos