Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Niko Saarisen upea muodonmuutos: katso ennen ja jälkeen-kuvat!

Niko Saarisen upea muodonmuutos: katso ennen ja jälkeen-kuvat!
Instagram / @nikosaarinen

Juontaja ja somepersoona Niko Saarinen paljasti somejulkaisussaan, että hänen 10 viikkoa kestänyt treeniohjelmansa on tuottanut tulosta.

Hän julkaisi ennen ja jälkeen-kuvat, joista seuraajien on helppo huomata upea muodonmuutos.

”10 viikkoa sitten astelin tohon peilin eteen niin masentuneena ja elämään kyllästyneenä. Aamuradion uuvuttamana annoin itselleni anteeksi jokaisen hamppariaterian töiden jälkeen, koska ”mulla on niin rankka arki”,” hän aloittaa.

”Nukuin ja söin huonosti – ja olin jotenkin ihan jumissa mun arjen kanssa. Samaan aikaan kun sun työ on olla esillä, tuntui paikotellen jopa haastavalta pitää showta pystyssä & näkyä kaikkialla, sillä olis tehny mieli vaan vajota maan alle. Niin paha olo mulla oli itseni kanssa,” hän tunnustaa.

Niko kertoi ottaneensa itseään niskasta ja aloittaneensa 10 viikkoa kestäneen treeniohjelman. Treenissä oli mukana muitakin ihmisiä, joista tuli hänelle nopeasti tärkeitä salikavereita.

”Päätin olla juhlimatta ja 76 vuorokauden tipattomasti tulikin mun aikuisiän pisin tipaton (hullua!), hampparit vaihtu terveelliseen kotiruokaan ja järkevämpiin valintoihin,” hän kertoo.

”Pää alko toimimaan, energitasot nousi, aloin huomaamaan muutosta kehossa & tuntu, että se mistä luovuin, tulikin tuplana takaisin kaikessa muussa,” hän jatkaa.

Niko paljasti, kuinka paljon painoa putosi.

”10 viikossa 7,7kg painoa pois. Rasvaprosentti 23,1 -> 14,4 ja samaan aikaan onnistuin pitämään lihasmassan samana ja kaikki tavotteet, mitkä varovaisesti itselleni asetin meni kyllä heilahtaen ohi & mikä parasta ja lukujakin tärkeämpää: Minä itse voin tänään hyvin ensimmäistä kertaa vuoteen,” Niko intoilee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos