Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Nelli Matula paistatteli päivää biksuissa jahdin kannella – edellisestä päivityksestä melkein kuukausi – missä on Nelli?

Nelli Matula paistatteli päivää biksuissa jahdin kannella - edellisestä päivityksestä melkein kuukausi - missä on Nelli?
Instagram / Nelli Matula

Laulajana tunnettu Nelli Matula julkaisi hiljattain uuden biisin Tulevaisuuteen, joka oli positiivinen biisi ja ihana yllätys monelle fanille. Muita hänen tunnettuja kappaleitaan ovat muun muassa Lelu, Jumalatar ja Lemmikki. Vuonna 2015 läpimurtonsa tehnyt Nelli on jatkanut Suomen suosituimpien laulajien kärkilistalla uusilla biiseillään.

Nelli on myös aktiivinen Instagramissa ja julkaisee itsestään kuvia usein. Yksi hänen viimeisimmistä kuvistaan on otettu jahdin kannella, jossa hän paistatteli päivää valkoisissa bikineissä. Tästä kuvasta tuleekin hienosti esille Nellin treenattu kroppa.

”I like big BOATS and I cannot lie. Ihanaa viikonloppua kamut! Mä en oo viel yhtään päättäny mitä tekisin… Onks ehdotuksia?” Nelli Matula kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Viimeisimmät kuvat Nelli julkaisi elokuussa noin kuukausi sitten. Missä Nelli mahtaa olla? Eilen Tarinat -osiossaan Nelli esitteli luksusammeen, johon hän oli juuri pulahtamassa uimapukuineen – lieneekö laulajatar etelän lomalla?

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Nelli kertoi jokin aika sitten myös käyneensä saaristolaivurin kurssin. Tenttiin ilmoittautuminenkin aiheutti monilahjakkaalle naiselle kuuleman mukaan hermoromahduksen. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com