Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näyttelijä Tori Spelling leikkeli itselleen uudet kasvot: kuluttanut jo yli 100 000 euroa

Näyttelijä Tori Spelling leikkeli itselleen uudet kasvot: kuluttanut jo yli 100 000 euroa
Instagram / Tori Spelling

Page Six uutisoi hiljattain näyttelijä Tori Spellingin plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Joitakin päiviä sitten sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat Torista ovat puhuttaneet, sillä niistä näkee selvästi, että nainen on leikellyt itselleen uudet kasvot.

Julkkisten kanssa aikaisemmin työskennellyt plastiikkakirurgi Ramtin Kassir, joka ei ole koskaan työskennellyt Torin kanssa, katsoi kuvia ja päätteli, mitä hänelle on tehty. Lääkäri sanoi, että Tori on 100 % varmasti leikellyt nenänsä uudelleen (ellei kuvissa ole niin paljon filtteriä, että se vain näyttää siltä). Hän kertoo myös, että Torin leuka näyttää uudelta, joten siihen on todennäköisesti laitettu täytettä.

Page Six kertoo myös, että on todennäköistä, että Torin kasvoihin on vain lisätty Botoxia enemmän kuin mitä sitä on leikelty. Torin sanotaan käyttäneen leikkauksiin jo yli 100 000 euroa.

Tori tunnetaan muun muassa Beverly Hills 90102 -sarjasta sekä Messyness -ohjelmasta. Hän on myös ollut paljon otsikoissa viime aikoina rahavaikeuksiensa vuoksi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset