Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näyttelijä Kathy Griffin jakoi surullisen uutisen Twitter-tilillään – ”Minun täytyy kertoa teille jotain”

Kathy Griffin kertoo sairastuneensa keuhkosyöpään
AOP

Yhdysvaltalainen koomikkonäyttelijä Kathy Griffin, 60, kertoo surullisena, mutta toiveikkaana Twitter-tilillään sairastuneensa syöpään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minun täytyy kertoa teille jotain. Minulla on syöpä. Olen menossa leikkaukseen poistattamaan puolet vasemmanpuoleisesta keuhkostani. Kyllä, minulla on keuhkosyöpä vaikken ole koskaan tupakoinut! Lääkärit ovat todella optimistisia sen suhteen, sillä se on 1. asteella ja pysynyt vain vasemmassa keuhkossani. Toivottavasti kemoterapiaa tai sädehoitoa ei tarvita tämän jälkeen ja minun normaali hengitykseni palautuu. Minun pitäisi päästä ylös ja juoksemaan kuten normaalisti kuukauden kuluttua tai aikaisemmin. Aikamoiset 4 vuotta ovat takana, yrittäen päästä takaisin töihin, saada teidät nauramaan ja viihdyttää teitä, mutta minä voin ihan hyvin, hän kirjoittaa pitkässä julkaisussaan.

– Muistakaa pysyä ajan tasalla terveystarkistustenne kanssa. Se voi pelastaa elämänne, hän vielä muistuttaa lopuksi.

Syöpä ei ole täysin uusi tuttavuus Griffinille, sillä sekä hänen siskonsa että veljensä ovat kumpikin kuolleet siihen. Gary Griffin menehtyi vuonna 2014 pitkän ja rankan syöpätaistelun uuvuttamana. Vuonna 2017 Joyce Griffin koki saman kohtalon ja Kathy oli tuolloin siskonsa tukena loppuun asti.

Toivomme Griffinille pikaista toipumista ja arvostamme hänen rohkeuttaan tuoda kipeä asia julki koko maailmalle. Twitterin kommentteja lukien tiedämme, että hän on lukuisten fanien sekä ystävien ajatuksissa tänään.

Mainokset